top of page

Spillervurderinger: Milan – Carpi (2-1)Milan tok seg videre i Coppa Italia etter å ha slått Carpi 2-1 i kvartfinalen. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 6,0 – Lite å gjøre med målet, og leverer ellers en godkjent kamp uten å bli satt på de store prøvene. God posisjonering gjør at han får en enkel jobb med å stoppe det som kommer.

De Sciglio – 5,0 – Bra med offensivt, men innleggskvaliteten er helt grusom. Tidvis litt trøbbel defensivt, når han blir for passiv i presset. Fryktelig svakt jobb i forkant av baklengsmålet når han passeres på fart og aldri søker kroppskontakt.

Zapata – 6,0 – Bra kontroll defensivt, og et par viktige involveringer når han rydder opp. Kommer til noen gode muligheter på dødballer, og bør få mer ut av dem. God returjobb på Carpis scoring, men kommer akkurat for sent.

Romagnoli – 6,0 – Grei dag på jobben. Settes ikke på de store prøvene, men viser kvalitet og ro i håndteringen av Lasagna. Også Romagnoli er nært scoring på dødball.

Antonelli – 7,0 – Leverer en godkjent førsteomgang, før han er en av spillerne som viser seg frem i de siste 45. Strålende driv med ball, bra kombinasjonsspill og et godt fotballhode. Uheldig som ikke ender med målgivende.

Honda – 6,5 – En god førsteomgang, hvor han er involvert i det meste som skapes fremover. Fin målgivende, selv om det kan stilles spørsmålstegn ved intensjonen. Helt ekstremt enbeint, hvilket det tidvis er frustrerende å se på.

Montolivo – 5,5 – Gjør en helt godkjent jobb. Bra til å lese spillet og trygg med ball, men gjør ikke noe ekstra. Fryktelig svak involvering som fører til kontringen som gir baklengsmålet, og har null tempo til å rette opp egen feil.

Kucka – 5,0 – En hel del positivt, men faller igjennom i de avgjørende situasjonene. Dekker store rom, vinner bra med baller, men roter også bort et utall. Noen stygge feilpasninger som fører til kontringer i mot, og et par utrolig frustrerende valg når han går for skudd fremfor å spille fri medspillere på åpent mål.

Bonaventura – 6,0 – Ikke hans beste kamp, men fortsatt en spiller som tilfører mye. Har strålende basisferdigheter og skaper mye når han er involvert. En av få som ser bra ut i andreomgang.

Niang – 6,0 – Scorer et fint mål, og viser bra ro foran mål. Ellers tilfører han fysikk og teknikk med en direkte spillestil, men det blir for mye på egenhånd og for lite som lykkes i dette oppgjøret.

Bacca – 7,5 – Spiller en strålende førsteomgang. Viser hvilken klassespiss han er når han runder keeper og setter inn 1-0 med rabona, og ved 2-0 viser han også rå fart og godt overblikk når han gjør hele jobben før Niang doblet ledelsen.

Innbyttere:

Boateng – 5,5 – Tydelig kamprusten, men har fortsatt noe ved seg. Et par ekstreme touch, og et par helt grusomme. Kreativ og direkte, men ingen stor kamp.

Bertolacci – I/V – Godkjent innhopp, men kommer inn når kampen er relativt død. Får en bra mulighet, men går av uten scoring.

Mihajlovic – 6,5 – Veldig god førsteomgang, og Milan skaper mange sjanser kampen igjennom. Slipper til lite, men tillater Carpi å komme inn i kampen på et tidspunkt hvor den kunne vært avgjort. Ubegripelig å plassere temposvake Montolivo i mellomrom på dødballer, noe som straffes knallhardt. Godkjent og litt til, iallfall om man ser kampen under ett. Andreomgangen er dog under pari.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page