top of page

Spillervurderinger: Milan – Carpi (0-0)Milan spilte i går 0-0 mot Carpi. Du kan lese mr om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Henter frem en feberredning av de sjeldne på tampen, og berger med det 1 poeng. Gjør ellers noen kvalifiserte redninger og holder nullen nok en gang.

Abate – 6,5 – Svært god og aktiv på høyresiden. Bra som breddeholder i det offensive, hvor han er mye involvert og gjør en del bra. Full kontroll defensivt.

Alex – 6,0 – Ikke satt på de aller største prøvene, men leverer en full ut godkjent kamp. Burde fått mer ut av kjempesjansen han får etter en retur.

Romagnoli – 6,5 – Litt tilbake der vi er blitt vant med å se han. Bryter foran i stor stil og spiller med stor ro. Bra med ball og tar stort ansvar i frispillingsfasen.

Antonelli – 6,5 – Er i likhet med Abate frisk i det offensive og kommer seg også til en bra mulighet. Satt på få prøver bakover, og håndterer det som kommer.

Bonaventura – 5,5 – Sliter med å finne sin plass sentralt i banen, både som mezz’alla og trequartista. Får ikke utfordret like ofte rettvendt med ball som på kanten og det blir ikke all verden ut av det han involveres i.

Montolivo – 5,0 – Det går så ufattelig sakte at man knapt kan forstå at denne mannen har styrt midtbanen for Italia i en rekke landskamper. Mye innom ball, men utretter lite. Holder på å forære Carpi tre poeng på tampen, men reddes av en god Donnarumma.

Poli – 5,5 – Løper mye, men til hvilken nytte? Det må kunne stilles større krav til en spiller i Milan enn at han kan jobbe med stor intensitet og evne å slå fra seg ballen. Tilfører null kreativitet og spiller med skylapper på.

Boateng – 5,0 – Starter friskt, men det faller igjennom utover i kampen. Vil mye, men har rett og slett ikke ferdighetene til det for øyeblikket.

Balotelli – 5,5 – Noe har skjedd med Balotelli. Han jobber hjemover og han ser ut som en lagspiller, men i dette oppgjøret blir det ikke bra nok i det offensive. Noen gode fremspill, men senker også tempoet for mye.

Bacca – 5,5 – Starter veldig godt og kommer til flere gode sjanser i innledningen, men forsvinner utover i kampen. Håpløs reaksjon når han byttes ut.

Innbyttere:

Mauri – 6,5 – Virkelig et friskt pust. Dynamisk midtbanespiller som er både et rivjern og en som kan tilføre noe fremover. Kommer seg til en bra mulighet, men får ikke godt nok treff på avslutningen.

Menez – I/V – Nok et svakt innhopp. Sliter med å involvere seg nevneverdig.

Locatelli – I/V – Ser helt ok ut i de minuttene han får.

Brocchi – 5,0 – Milan styrer kampen og har rekordhøy possession for Serie A i 15/16, men det hjelper så lite når man knapt skaper sjanser fra 20 minutter og ut. Det blir veldig statisk og man slår pasninger bare for å slå pasninger. Kjedelig gåfotball bør ikke bli trenden fremover. 0-0 mot Carpi er på mange måter katastrofalt svakt.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page