top of page

Spillervurderinger: Milan – Cagliari (3-0)Milan tok en ny solid seier, denne gang når Cagliari kom på besøk. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Nå er Donnarumma så god at det tidvis virker nærmest umulig å score på han. Har med seg tverrliggeren på en situasjon hvor han må gi en retur, men skal ha for å være raskt ute og stenge av vinklene. Ellers leverer han noen strålende reaksjonsredninger, og bidrar også bra med beina! Holder nullen nok en gang, og i sin 150. kamp for Milan holdt han nullen for 53. gang.

Calabria – 7,0 – Veldig god kamp fra Calabria! Har bra kontroll defensivt og bidrar veldig mye fremover. Slår et fantastisk innlegg til Paqueta på 2-0, og svinger også inn et par innlegg som kunne blitt farlige etter det.

Musacchio – 6,5 – Midtstopperne hadde bra kontroll på det meste som kom, med noen små unntak. Sliter tidvis litt i hodeduellene, men ellers er Musacchio veldig solid.

Romagnoli – 7,0 – Veldig trygg i det han foretar seg, og han har virkelig kommet i form utover vinteren. Leser spillet strålende, tar duellene og er samtidig en bra ballspiller.

Rodriguez – 6,5 – Veldig stødig defensivt, og en man alltid kan stole på å gi ballen til. Bidrar også en del offensivt i denne kampen, men kommer ikke til så mange innlegg.

Kessie – 7,0 – Ser ut til å være på gang igjen etter en liten formdupp og var veldig god her. Enorm i duellspillet og bruker fysikken sin for det den er verdt! Går også på dype løp og bidrar bra offensivt, selv om valgene ikke alltid er de beste.

Bakayoko – 7,0 – Er strålende nok en gang! Omtrent umulig å passere sentralt i banen, og har i tillegg finessen til å løse opp i trengte situasjoner og drive fremover med ball.

Paqueta – 7,5 – Scorer sitt første mål for Milan etter et godt løp inn på bakre stolpe, og en fin avslutning! Viser også at han har ganske bra fart for første gang, med gode løp gjennom midten. Han blir med det en viktig temposetter i kontringene, hvor han også bidrar med noen lekre finter og flikker. Stadig noen småting å plukke på når det kommer til timing på driblinger, men det kommer seg. Jobber knallhardt i presset og har en voldsom intensitet i spillet!

Suso – 6,5 – Står bak den første scoringen, når han drar seg inn i banen og tvinger frem en redning fra Cragno, som igjen ender i et selvmål fra Ceppitelli. Burde også scoret et til når han kom alene igjennom, eller eventuelt spilt på tvers til Cutrone som hadde åpent mål! Ikke på sitt skarpeste, men er uansett en spiller det er vanskelig å håndtere.

Piatek – 7,5 – Scorer nok en gang, men har også så mye mer! Er sterk i duellene og gjør en veldig god jobb når Milan slår langt, samt at han viser seg som en bra kombinasjonsspiller i denne kampen. Jobber også knallhardt i presset og leverer svært godt i den drøye timen han får.

Calhanoglu – 6,5 – Burde definitivt scoret, men leverer på mange måter sin beste kamp på lenge! Er veldig god til å holde tempoet oppe når Milan kontrer, og kommer til en rekke store muligheter. Dessverre er selvtilliten foran mål nærmest fraværende, og det er også noen tekniske feil som ødelegger potensielt gode muligheter, men uansett gode takter fra tyrkeren.

Innbyttere: Cutrone – 6,5 – Gir alt når han kommer inn og kommer til to gode avslutninger, samt at han skaper sjansen Suso dessverre skusler bort. Blitt veldig mye bedre med ball de siste to månedene og fungerer nå også godt når man trenger noen å spille opp på.

Conti – 6,0 – Noen fine løp offensivt, men hans innhopp bærer preg av at Milan har avgjort kampen og spiller litt på sparebluss.

Borini – I/V – Et håpløst skuddforsøk fra distanse, og ellers lite involvert.

Gattuso – 7,0 – Milan kom til elleve skudd på mål i denne kampen, det meste som har vært levert under Gattusos ledelse! Resultatene den siste tiden har stort sett vært veldig solide, og her leverer man en god kamp. Cagliari skaper riktignok noen store muligheter, men totalt sett er Milan langt bedre i dette oppgjøret.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page