top of page

Spillervurderinger: Milan – Cagliari(2-1)Milan vant sesongens andre kamp etter å ha slått Cagliari 2-1 i en tett og jevn kamp. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør et par gode redninger og er også meget bra som sweeper bak forsvaret, hvor han kommer ut og rydder unna gang på gang. Tar høy risiko med igangsettingen på 1-1 og blir tatt på feil fot når det skuddet kommer, men kan ikke ta veldig mye av skylden for målet.

Conti – 6,5 – Strålende ferdigheter med ball og gjør gode avgjørelser i frispillingsfasen. Voldsomt driv med ball og en herlig offensiv tilnærming som gir Suso gode arbeidsforhold. Strøken ball opp til Suso i forkant av 1-0. Musacchio – 6,0 – En kamp helt på det jevne. Solid defensivt og gjør ingen store feil. Slipper til lite på sin side og posisjonerer seg godt. Viser igjen at han er særdeles bra med ball. Bonucci – 5,5 – Litt shaky fra kapteinen. Nært å lage straffe når han legger hånden på skuldra til Joao Pedro på et langt oppspill, og havner også litt på etterskudd mot Sau ved noen anledninger. Faller alt for dypt på utligningsmålet, selv om det er andre som har hoveddelen av skylden der. Har en glitrende pasningsfot, men tar også litt for stor risiko til tider Rodriguez – 6,5 – I likhet med sin kollega på motsatt side ser Rodriguez ut til å være en kvalitetsspiller av rang. Meget god med ball, solid defensivt og har en venstrefot få andre er forunt. Havner på etterskudd når Sau setter ballen i stolpen, men ellers er det lite å utsette på Rodriguez i denne kampen.

Kessie – 5,0 – Gjør en kjempefeil når han gir Cagliari utligningen ved å ta alt for høy risiko i det han får ballen fra Donnarumma. Sett bort fra den situasjonen er Kessie helt på det jevne, selv om det blir litt mange balltap. Nært å skape ting med sin voldsomme fysikk, og har et mål som noe strengt blir annullert for riving i en situasjon hvor motparten er like god. Montolivo – 5,0 – Sliter med å dekke nok rom defensivt og blir tidvis litt overspilt sentralt på midtbanen. Gjør også for mange pasningsfeil i sin posisjon, selv om han også slår noen gode baller fremover i banen. Helt grusom det siste kvarteret, hvor han roter bort den ene overgangsmuligheten etter den andre. Svak etter at han flyttes opp i banen etter en time, og ikke mer enn helt ok før det. Calhanoglu – 5,0 – Sliter med å involvere seg i så stor grad som han nok er tiltenkt å gjøre, som den mest offensive av de tre på midten. Bruker også for lang tid med ball og blir brutt en rekke ganger. Ikke noen spesielt god kamp fra tyrkeren, som ble tatt av etter en times spill.

Suso – 8,0 – Sørger nesten egenhendig for at det blir tre poeng! Fantastisk forarbeid på 1-0, hvor han dribler av sin mann og legger et perfekt innlegg til Cutrone. Setter selv inn det avgjørende målet med et frispark fra øverste hylle! Skaffer også frisparket selv, og skaper mye utover det og gir Capuano en fæl dag på jobben. Cutrone – 7,0 – 19-åringen scorer i sin tredje kamp på rad når han timer innløpet perfekt i det Suso slår inn. Kommer seg også til sjanser utover det, jobber hardt og skaper rom med gode løp. Har fortsatt mer å gå på i det oppbyggende spillet. Borini – 5,5 – Blir nokså anonym ute på venstrekanten og er lite synlig i store deler av kampen. Kommer seg dog til noen brukbare sjanser, og er nære ved å score etter en god kontring. Sliter med å skape ting på egenhånd.

Innbyttere: Biglia – 6,0 – Kommer inn og viser frem ro og pasningsfot, men det er et noe kaotisk kampbilde gjennom stort sett hele perioden han er på banen. Roter bort én strålende kontringsmulighet med å legge pasningen bak Kessie på slutten. Kalinic – I/V – Iskald i innhoppet. Jobber greit defensivt, men får aldri tak i ballen og utretter ingenting. Antonelli – I/V – Kommer inn på overtid.

Montella – 6,0 – Tre nye poeng, men dette var ikke en veldig imponerende prestasjon totalt sett. Milan kommer godt i gang, men gir tidlig fra seg initiativet etter å ha tatt ledelsen. Vanskelig å sette fingeren på hva det er som skjedde, men Milan ble for lite aggressive og slet med å kontrollere midten i store deler av kampen. Balanserer det litt bedre med Biglia inn, men Monty som mezz’alla var ikke heldig. Kunne prøvd Silva på kanten, eller fått på Locatelli for å kunne holde ballen bedre i laget.

3 visninger0 kommentarer

留言


bottom of page