top of page

Spillervurderinger: Milan – Cagliari (1-0)Milan åpnet i går 2017 med å vinne 1-0 mot Cagliari hjemme på San Siro. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Blir knapt satt på en eneste prøve og får en grei dag på jobb. Har god kontroll de få gangene han må i aksjon. Trygg med ball.

Abate – 6,5 – Spiller svært godt frem til han dessverre må av med en kneskade etter en knapp halvtime. Er villig med offensivt og gjør to strålende prestasjoner når han drar seg fri og kommer til innlegg.

Paletta – 6,5 – Full kontroll defensivt og gjør også en god jobb med å stoppe de kontringene som kommer. Meget solid i duellspillet og takler så det lukter svidd. Viser også at han har en forholdsvis bra pasningsfot og et skuddbein med trøkk i, selv om langskuddet fra 40 meter var i overkant håpefullt.

Romagnoli – 6,5 – Har i likhet med Paletta full kontroll på det meste som skjer defensivt, men blir i det store og hele ikke satt på så mange prøver. Viktig i frispillingen, da han alltid er spillbar og løser trengte situasjoner på en god måte. Nært scoring etter bare to minutter.

De Sciglio – 6,5 – Bidrar til å legge et godt trykk på Cagliari med en offensiv innstilling og spiller fornuftig. Bedre på høyre enn på venstre, og kommer mer til sin rett etter at Abate går av. Slår innlegget som til slutt gir scoringen.

Pasalic – 5,0 – Sliter veldig med å prege dette Milan-laget. Mangler tempo, både i form av hurtighet og i ballbehandlingen, hvilket gjør at han så godt som aldri skaper ubalanse hos motstanderen. Et par gode fremspill som kunne gitt gode muligheter, men alt i alt blir det et tynt bidrag.

Locatelli – 6,5 – Ikke spesielt god før pause, og har for høy feilprosent med ball, men etter hvilen er han blant Milans beste. Strålende ferdigheter med ball i beina og er også bra defensivt, hvor han er den med flest taklinger i løpet av kampen. Varter opp med et par deilige tekniske finesser og et par strøkne pasninger gjennom ledd. Strøken ball til Bacca på overtid.

Bonaventura – 6,0 – Kommer seg til avslutninger og har et ferdighetsnivå få andre på banen kan vise til, men det blir mye nesten i denne kampen. I de periodene Milan spiller som best er Bonaventura helt sentral, men i jakten på et ledermål ble han noe overraskende tatt av etter en drøy time.

Suso – 6,0 – Veldig mye involvert, men får ikke noe sluttprodukt i dette oppgjøret. Slår et par strøkne innlegg det nesten er utrolig at ikke omsettes i scoring, og har ellers noen gode avslutningsmuligheter selv. Slår nesten 20 innlegg, og da er det på et vis litt svakt at ingen av dem ender i noe, selv om det like mye er mottakernes feil.

Bacca – 6,0 – Det er blytungt å se på Bacca ute av form, og det er det ingen tvil om at colombianeren har vært. Lykkes knapt med noe, fryktelig lite involvert og sløser med de sjansene som byr seg, men så kom det endelig. Etter 87 minutter var han våken når Lapadula kjempet frem ballen, og plutselig satt den avgjørende scoringen fra Bacca. Ekstremt viktig scoring, både for klubben og for Bacca personlig. På overtid gjør han også en god prestasjon når han løper seg fri i bakrom og holder unna Bruno Alves, som ender med rødt kort.

Niang – 5,0 – Involvert i noen veldig gode angrep i starten av kampen og så pigg ut da, men utover i kampen falt kvaliteten. Har et strålende driv med ball og ferdigheter til å utrette noe, uten å helt finne ut av hvordan i dette oppgjøret. Er ikke i form og det å komme til seks skudd, men ikke treffe mål med noen av dem sier mye. Skaper en del og bidrar til mye trøbbel for Cagliari, men må bli mer effektiv i det han foretar seg.

Innbyttere:

Antonelli – 6,0 – Starter godt når han kommer inn for skadde Abate, men blir litt tam totalt sett. Har ferdigheter til å kunne utrette mer, men ble litt vel tilbakeholden i denne kampen.

Bertolacci – I/V – Preger ikke kampen i veldig stor grad når han kommer inn, men er trygg med ball og balanserer midtbanen godt når det legges om til 4-2-4. Savner at han i større grad står frem som en kreativ kraft.

Lapadula – I/V – Med en uhyre svak Bacca på topp var det mange som intenst håpte å se Lapadula jo lengre kampen varte. Etter 78 minutter ble håpet innfridd, og denne gang kom han inn i tospann med spisskollegaen. Som alltid jobbet Lapadula som et uvær på topp, og etter knappe ti minutter på banen ga det uttelling! Et mislykket skuddforsøk ga ham en ny mulighet, og da kjempet Milans nummer 9 ballen frem til Bacca, som avgjorde. Har vært svært viktig i vinter, og viser igjen sin verdi for laget her!

Montella – 6,0 – Seieren satt langt inne, og mot et Cagliari i svak form er ikke 1-0 et godt nok resultat hjemme på San Siro, men igjen ble det tre poeng. Fotballromantikeren Montella har blitt mer pragmatisk i sitt første halvår som Milan-trener og dette kom til ny på syne her. Milan spilte tidvis svært fin fotball og skapte mye, men uttellingen uteble. Da gikk man bort fra det å skulle spille seg gjennom forsvaret, og begynte heler å pumpe innlegg inn i boksen. Når heller ikke dette ga uttelling satte Montella inn nok en spiss, og til slutt resulterte trykket i boksen i scoring. Tre poeng er det viktigste, og med denne seieren henger fortsatt Milan med i toppen av Serie A.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page