top of page

Spillervurderinger: Milan – Brescia


Kessie og Bennacer var med fra start da Milan tok imot Brescia til årets første hjemmekamp. Foto: acmilan.com


Giampaolo fikk sin første offisielle seier med Milan når de tok i mot Brescia hjemme på San Siro. Spillemessig overbeviste ikke Rossoneri, men man kunne se forbedringer fra forrige match mot Udinese. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

 

Donnarumma – 6.5 – En relativt rolig dag på jobben for Gigio, men han gjør det han skal og varter også opp med en feberredning når et knallhardt skudd fra Sabelli endrer retning via en forsvarsspiller.

Calabria – 6 – Offensivt var bidraget bedre enn i forrige match, og av samtlige på banene hadde Calabria flest pasninger, men også denne gangen virker Calabria utrygg defensivt og gjør flere feil i løpet av matchen.

Musacchio – 6.5 – En god forestilling fra argentineren som kommuniserer godt med Romagnoli og rydder opp i et par situasjoner hvor Calabria var ut av posisjon. Ikke noe spesielt å rapportere, men heller ingenting å kritisere.

Romagnoli – 6.5 – Alessio er som vanlig solid. Løfter seg litt fra forrige match da han er litt mer aggressiv i denne kampen. Står høyere og bryter pasningene til Brescia oppe i banen istedenfor å rygge inn mot egen boks.

Rodriguez – 5.5 – Gjør egentlig ingen store feil denne kampen, men ser utrolig ukomfortabel ut under det oppbyggende spillet. Alt for ofte ender det med en støttepasning fra Rodriguez når han kunne ha angrepet rommet framfor seg. Vi venter utålmodig på Theo sin debut.

Kessie – 6 – Kessie er et arbeidsjern, og det trenger man på en midtbane. Ikke alt han gjør er av samme kvalitet og alle valgene er ikke alltid riktig, men løpene hans skaper rom og han flytter også ballen effektivt videre, noe som skaper åpninger. Kom også til en stor sjanse på rett før slutt, men satte ballen over mål.

Bennacer – 6.5 – Algerieren imponerte i sin første kamp fra start for Rossoneri, men må gjøre seg mer spillbar/benyttes mer i det oppbyggende spillet, da han har en helt annen ro og et annet overblikk enn sine lagkamerater. Det er lenge siden Milan har hatt en sentral defensiv midtbanespiller med dette nivået.

Calhanoglu – 6.5 – Tyrkeren åpnet målkontoen sin under Giampaolo med en nydelig heading og ble med det kampens eneste målscorer. Han lå mest offensivt posisjonert av de på midten, noe som passer en spiller med hans kreativitet. Kan dette være hans sesong? Ble erstattet av Paqueta etter 65 min.

Suso – 6.5 – Giampaolo trakk ned Castillejo for å spille ved siden av Suso i denne kampen, noe som ga Suso mulighet til å trekke mer ut til høyre hvor han trives. Tilbake i sin foretrukne rolle til høyre skaper spanjolen flere farligheter og kunne stått med flere målgivende enn den han fikk. Burde også ha scoret når han får en retur fra Paqueta sitt skudd.

Castillejo – 6 – Jobber, presser og vinner tilbake ballen flest ganger av Milan-spillerne. Har fortsatt ikke funnet helt ut av rollen som sentral angriper i Giampaolo sin formasjon, og har tydelige svakheter i duellspillet og med stopperne i ryggen. Viser til tider kvalitet når han får rettvendt seg og utfordret, men mistenker at det er en ny kroat som tar over plassen i elleveren snart.

Silva – 6.0 – Overraskelsen i startoppstillingen. Viser tegn på hva som bor i han, og er mer påskrudd i denne kampen enn på lenge. Kommer til et par halvsjanser, men det blir lite sluttprodukt. Erstattes av Piatek etter 61 min.

 

Innbyttere: Paqueta – 6 – Bidro med energi og aggressivitet på midtbanen, men mister også ballen under det oppbyggende spillet ved flere anledninger. Har fortsatt en bit å gå når det kommer til å ta riktige avgjørelser. Skaper en del og er uheldig som ikke scorer med et langskudd som treffer stolpen.

Piatek – 6.5 – Etter å ha måtte innfinne seg på benken ved avspark fikk han sjansen etter 61 min når han erstatter Silva. Startet dårlig, men kom igang etterhvert og var utrolig nær å score. Nå er det bare å håpe at han starer neste kamp i samme stil som han avsluttet denne.

Borini – I/V – Spilte de 10 siste minuttene, hadde en fin dragning hvor han skaper seg rom, men avslutning er elendig.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page