top of page

Spillervurderinger: Milan – Bologna (5-1)Milan vant hele 5-1 mot Bologan. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.0 – Hadde veldig lite å gjøre og kan enkelt og greit ikke gjøre så mye med Bolognas scoring.

Calabria – 7.0 – Leverer en forholdsvis god kamp, og topper det hele med en scoring på overtid. Calabrias beste prestasjon på en god stund.

Kjær – 6.5 – Settes ikke akkurat under voldsomt press, men ser solid ut og har god kontroll på det meste som kommer.

Romagnoli – 6.0 – Stort sett god, men kunne gjort en bedre jobb med å stenge av Tomiyasu før japaneren får kjempetreff med sitt distanseskudd.

Hernandez – 7.5 – Slår den målgivende pasningen på det første målet og er en konstant trussel offensivt. Er nær scoring selv og leverer som vanlig svært godt.

Bennacer – 8.0 – Tilbake fra start her og er fullstendig dominerende i banespillet, samt at han tegner seg på scoringslisten for første gang i Milan-trøya. Hvilken spiller han har vist seg som denne sesongen, unge Bennacer!

Kessie – 7.5 – Fortsetter sin fine form og er uhyre nær scoring i fjerde kamp på rad, men denne gang kom han ikke nærmere enn et stolpetreff! Veldig god utover dette.

Saelemaekers – 7.0 – Åpnet scoringsballet for Milan med en flott avslutning når også han noterte seg for sin første i Milan. Veldig god defensivt og skaper også ting fremover i banen, men har foreløpig litt å gå på når det kommer til effektivitet her.

Calhanoglu – 8.5 – En som ikke sliter med effektivitet om dagen er Hakan! Ny scoring her, og kunne fort scoret flere. Det ble også en målgivende og med litt hell kunne det blitt flere, fra spilleren som virkelig har fått en ny vår etter coronapausen.

Rebic – 8.5 – Ny strålende kamp fra Rebic, som scorer sitt tiende siden januar. Leverer en flott scoring når han vender bort en mann og følger opp med en klinisk avslutning! Involvert før den første scoringen og ellers svært aktiv i Milans angrepsspill.

Ibrahimovic – 6.5 – Noterer seg for en assist, men ellers er det en del feil fra Zlatan her. Gir fra seg ballen unødvendig ved en del anledninger og prøver på en del vanskelige løsninger, men er også et strålende oppspillspunkt og en spillet kan kranse rundt.

Innbyttere: Bonaventura – 6.5 – Kommer inn for Hakan når kampen er avgjort. Kunne fått en assist om Leao hadde utnyttet en sjanse bedre når han ble spilt frem.

Krunic – 6.5 – Kommer inn for Krunic og gjør en god jobb.

Leao – 7.0 – Kommer inn for Zlatan og gjør livet enda vanskeligere for Bologna-forsvaret. Noterer seg for en assist og burde muligens også scoret, men et veldig livlig innhopp fra Leao!

Biglia – I/V – Kommer inn det siste kvarteret

Colombo – I/V – Gøy at unggutten kommer inn, men rekker ikke vise seg så mye på de knappe ti minuttene han får.

Pioli – 7.0 – Ny overbevisende seier av Milan, og her kunne det fort vært mer, samt at Milan er noe uheldige som slipper inn. Pioli har virkelig fått orden på dette laget den siste tiden!

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page