top of page

Spillervurderinger: Milan-Bologna (3-0)Etter fem strake kamper uten seier var det fryktelig deilig at det endelig endte med tre poeng igjen, og at spill i Europa ble sikret i samme slengen. Milan hadde full kontroll mot Bologna og tok en solid 3-0-seier i sesongens siste hjemmekamp. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Årets letteste kamp for 18-åringen. Trenger ikke gjøre noe som helst og har ikke fått vurdering i italienske medier, da han var så lite involvert. Trygg med ball.

Gomez – 6,5 – Meget solid opptreden. Full kontroll defensivt, og fremstår meget solid i duellspillet. Viser også gode ferdigheter med ball og er bra til å starte angrep.

Paletta – 6,0 – Trygg og god bakerst. Litt upresis med noen lange oppspill, men lite å utsette på totalen.

Romagnoli – 6,5 – Har ikke så mye å gjøre defensivt, men er meget god med ball i beina. Driver fremover og utfordrer gjennom Bolognas midtbaneledd, hvor han også klarer å finne gode løsninger.

Deulofeu – 7,0 – Strålende scoring, med en iskald avslutning etter et godt løp og gode kombinasjoner. Spiller også frem andre i strålende posisjoner ved flere anledninger og er mye involvert offensivt. Godt levert fra spanjolen som satte sitt fjerde for sesongen her.

Bertolacci – 6,0 – Mye bra og mye dårlig. Svært høy feilprosent, men skaper også sjanser med en god pasningsfot. Bra driv med ball, men Milans kanskje svakeste i dette oppgjøret og tas av til pause.

Montolivo – 6,5 – Beina går ikke så fort, men etter skadeavbrekket har Montolivo igjen løftet seg på tempoet med ball. Finner gode løsninger, er trygg med kula og slår et par strøkne pasninger. Ligger også fint defensivt, selv om han forflytter seg for sakte ved noen anledninger.

Pasalic – 6,0 – Solid jobb på midten, uten at det er det helt store. Involvert i forkant av 1-0 og kommer også til en stor sjanse selv. I overkant hissig på å avslutte i situasjoner hvor andre er i bedre posisjon, men skal ha for bra timing i de dype løpene.

Vangioni – 6,0 – I likhet med Bertolacci har han for høy feilprosent, men den argentinske venstrebacken leverer totalt sett en god kamp. Full kontroll defensivt og har også noen positive bidrag fremover.

Bacca – 5,5 – Får i overkant med pepper i italienske medier, og ble pepet ut på San Siro. Lite involvert, men burde hatt en assist og har også en del gode bevegelser i tospann med Lapadula.

Lapadula – 6,5 – Er omtrent den strake motsetningen til sin spisspartner. Jager på alt, involveres ofte og kommer til sjanser, men så var det disse avslutningene da. Bommer en på åpent mål og brenner et par store til, men får til slutt en scoring. Burde satt inn tre her, men er en viktig bidragsyter og har også et par nydelige stikkere som skaper store sjanser.

Innbyttere:

Fernandez – 7,5 – Kommer inn til pause og spiller strålende. Noterer seg for to målgivende, treffer med 98% av pasningene og er involvert i svært mye av det som skapes offensivt.

Honda – 7,5 – Spiller sin siste hjemmekamp på San Siro og leverer et strålende innhopp. Scorer et fint mål på et frispark, har et godt skuddforsøk fra distanse og er involvert i flere store sjanser. Burde hatt minst en assist, men legger for lite kraft i pasningen når Pasalic har åpent mål.

Cutrone – I/V – Får sin debut i sluttminuttene og kommer til en ok avslutning.

Montella – 7,0 – Det ble en meget solid kamp i den siste opptredenen på San Siro for sesongen, og med det sikrer Milan å være tilbake i Europa neste sesong. Bologna kommer ikke til et eneste skudd på mål, mens Milan skaper sjanser på løpende bånd, spesielt etter pause. Her burde det blitt mer enn 3-0, og det var deilig å se at det endelig løsnet for et lag som har hatt en litt tung periode.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page