top of page

Spillervurderinger: Milan – Bologna (2-1)Etter en fryktelig svak periode tok endelig Milan en seier igjen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Må i aksjon ved et par anledninger, og leverer noen strålende redninger. Kan ikke gjøres noe med scoringen og står ellers en god kamp.

Abate – 6,0 – Tidvis svak posisjonering, men alt i alt ganske solid defensivt. Bidrar lite fremover i banen, men har et par gode innlegg som kunne resultert i noe.

Musacchio – 5,5 – Fryktelig i forkant av baklengsmålet, hvor han blir rundet alt for lett og også velger å la motspilleren gå. Ellers god kontroll, og et par svært gode bidrag med ball, hvor han går gjennom ledd og finner medspillere i gode posisjoner.

Bonucci – 6,0 – Blir ikke utfordret så mange ganger og har god kontroll på det som kommer. Sterk i duellene og tar ansvar i pasningsspillet.

Rodriguez – 5,5 – Slet med å komme ordentlig inn i kampen, og fikk til forholdsvis lite. Ble ikke med like mye offensivt som vi er vant til og gjør også en del enkle feil med ball.

Kessie – 6,5 – Meget god i rollen som indreløper, hvor han får frihet til å bli med fremover og kan bruke fysikken sin. Bra fart og et voldsomt steg med ball, hvilket byr Bologna på problemer gang på gang.

Montolivo – 6,5 – Har et par særdeles viktige blokkeringer og legger ned en svært god jobb defensivt. Kanskje litt slapt returløp på baklengsmålet, men er viktig for å unngå at det blir flere.

Bonaventura – 7,0 – Milans store helt i denne kampen! Leverer ikke noen match i toppklasse, men scorer to mål og blir dermed den avgjørende spilleren i oppgjøret. Beveger seg godt inn i boks og er mye involvert, selv om ikke alt sitter helt som når han er i toppslag.

Suso – 6,0 – Leverer bra i henhold til statistikkene, med flere nøkkelpasninger, avslutninger på mål og i det hele tatt gode offensive bidrag. Problemet er at det blir nesten hele veien og i enkelte av situasjonene er det nesten svakt å ikke få mer ut av det. Virker langt mer komfortabel ute på kanten og er en trussel gjennom hele kampen, selv om sluttresultatet ikke er godt nok her.

Kalinic – 6,0 – En strålende assist når han legger til rette for Bonaventura, og kunne også endt med flere målgivende etter gode gjenlegginger. Problemet er at Kalinic overhodet ikke ser ut som den målscoreren han skal være. Gjemmer seg nesten i boksen og beveger seg lite uten ball, men solid som oppspillspunkt.

Borini – 6,5 – Skaper så å si ingenting på kanten, men kommer til et par halvsjanser. Bedre når han flyttes ned på backen, og der får han også vist innleggsfoten sin når han serverer perfekt på 2-1!

Innbyttere:

Cutrone – 6,0 – Mye involvert og viser seg frem umiddelbart. Får ikke til alt han prøver på, men er overalt og jobber knallhardt.

A. Silva – I/V – Slet med å komme ordentlig inn i kampen.

Calabria – I/V – Leverer greit på slutten, når han kommer inn som høyreback.

Gattuso – 6,5 – Tør å bytte formasjon og fra start ser det virkelig ut til at han får svar. Milan spiller svært godt og har en intensitet vi ikke har sett på lenge, men dessverre faller man tilbake etter scoringen og på 1-1 virker det veldig nervøst. Uansett viktig å få den avgjørende scoringen, og positivt at Gattuso tør å satse offensivt med byttene. Merkelig å starte med Kalinic på topp og Borini som kant, og det får vi forhåpentligvis ikke se så mange ganger fremover.

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page