top of page

Spillervurderinger: Milan – Benevento (0-1)Etter ett tap på de siste 14 kom tapet mot Benevento som et sjokk. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Får en avslutning mot seg, og den går inn. Det er dog vanskelig å laste Donnarumma når Iemmelo kommer så alene.

Calabria – 4,5 – Slet med å få samspillet til å sitte med Borini, og bidro i liten grad fremover. Elendig innleggskvalitet.

Zapata – 5,5 – Et par småfeil, men lite Zapata kan gjøre med scoringen og ellers skaper gjestene lite.

Bonucci – 5,5 – Opphever offsiden på scoringen, men det er mer tilfeldig enn det er en feil av Bonucci. Ellers er det egentlig en grei dag på jobben, og Bonucci bidrar også relativt godt offensivt.

Rodriguez – 4,5 – Trygg med ballen og gjør en grei jobb defensivt. Har mye rom offensivt, men utnytter det veldig dårlig. Slår hele 15 innlegg, men de fleste legges for høyt og det blir vanskelig å få noe ut av dem. Mangler tempo og blir litt forutsigbar.

Borini – 4,0 – Holder rett og slett ikke nivået. Roter bort ballen ved alt for mange anledninger, og bør få den unna i forkant av scoringen. Veldig lite involvert.

Kessie – 5,5 – Uhyre nær scoring når han treffer tverrliggeren med et kanonskudd. Ellers greit levert, med noen gode gjennombruddsballer og trygt pasningsspill.

Biglia – 6,0 – Gjør jobben sin og skaper også ting offensivt, men det blir dessverre lite ut av det. Bør kanskje dekke rommet foran stopperne noe bedre på scoringen, men egentlig lite å utsette på Biglia. Blir dessverre skadet på slutten og er ute resten av sesongen.

Bonaventura – 5,0 – Kommer seg til gode sjanser gang på gang, men setter samtlige rett på Puggioni. Elendige avslutninger, i en ellers ok kamp fra Bonaventura.

Cutrone – 5,0 – Er fryktelig nær scoring og kommer seg til noen muligheter, men alt i alt blir det for tamt. Sliter med å prege kampen og roter bort en del gode overgangsmuligheter med fryktelig pasningsspill.

Andre Silva – 4,0 – Ikke noen god kamp fra portugiseren. Gjør en del bra i det oppbyggende spillet, men blir tilnærmet usynlig i store deler av kampen og skaper svært lite. Ikke på hugget når sjansen byr seg ganske tidlig i kampen.

Innbyttere:

Suso – 5,0 – Kommer inn og skaper litt, men mot et Benevento som avslutter med ti mann bør en spiller som Suso utrette mer i løpet av en omgang.

Kalinic – 3,5 – Rører ballen seks ganger på en halvtime, i en kamp hvor Milan presser på for utligning. Skaper nada, og er for passiv i boksen.

Locatelli – I/V – Pådrar seg nok en gang et unødvendig gult kort. Sliter litt med pasningsspillet og gjør en del feil når Milan prøver å bygge opp en sluttspurt.

Gattuso – 3,5 – Dette var skivebom. Formasjonsomleggingen fungerte dårlig, og Milan fremstod fryktelig passive i dette oppgjøret. Med sjansestatistikken foran seg tyder alt på at dette var ufortjent, men det gjør ikke noe med det faktum at Milan presterte fryktelig svakt. Når Juventus er det eneste laget man har tapt for på de siste 13 er det nesten ubegripelig at Benevento skal komme til San Siro og ta tre poeng. Det handler en del om innstilling og Gattuso gjorde en for dårlig jobb her.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page