top of page

Spillervurderinger: Milan – Austria Wien (5-1)Milan fikk en etterlengtet opptur mot Austria Wien, og feide østerrikerne av banen med hele 5-1. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Har lite å gjøre gjennom kampen, og gjør en feilvurdering den gangen han må i aksjon. Blir rundet litt vel enkelt, selv om det er den feilslåtte offsidefella som setter ham i en vanskelig posisjon.

Musacchio – 6,0 – Litt sløv på å flytte ut til tider og opphever offsiden ved en del anledninger. Ellers god med ball, en trussel på offensiv dødball og strålende pasningsspill.

Bonucci – 5,5 – Gjør en helt uforståelig feil på baklengsmålet, hvor han ser ut til å ha en enkel jobb med å hindre ballen i å gå inn, men på utrolig vis forlenger den inn i mål. Spiller ellers en solid kamp, hvor han bryter fint foran og har bra kontroll defensivt. Nære scoring etter en dødball. Noen svake oppspill med de lange, men alt i alt er pasningsspillet bra. Må ut med det som så ut til å være en skade.

Zapata – 6,0 – Solid opptreden. Ligger fint i treeren og gjør få feil. Alt i alt en trygg og god opptreden.

Borini – 7,0 – Slår innlegget som gir 1-1, assisterer på 3-1 med et strålende innlegg og er ellers fremme med en rekke farlige innlegg. Svært god offensivt og har ikke all verden å gjøre hjemover.

Kessie – 6,0 – Balanserer midtbanen på en god måte, og fysikken hans er god å ha i frispillingen. Et trygt punkt å spille opp på, uten at han gjør noe ekstraordinært i denne kampen.

Biglia – 7,0 – Lå høyere enn normalt i denne kampen og var god i den rollen. Aggressiv i presset, strålende ro med ball og en pasningsspiller av rang. Styrer midtbanen og dominerer virkelig i denne kampen.

Calhanoghlu – 6,5 – En utsøkt assist, og skaper ellers sjanser på løpende bånd. Roter også bort ballen en rekke ganger, og får lite ut av mulighetene han selv får. Jobber godt defensivt. Slår svært gode dødballer, og det er nesten utrolig at ingen av dem gir målpoeng.

Rodriguez – 7,5 – Rekker både en scoring og en assist før han byttes ut etter timen. Har en helt fantastisk innleggsfot, og kommer langt bedre til sin rett på venstre vingback enn som stopper. Pisker ballen inn i boksen, og skaper farligheter hver gang han slår den inn.

Cutrone – 7,0 – Litt anonym i førsteomgang, frem til scoringen kommer. Leverer så en strålende andreomgang, hvor han er svært god i det oppbyggende spillet og beveger seg som en rutinert toppspiss. Ender kampen med to scoringer og viser igjen hvilket kjempetalent han er.

Andre Silva – 8,0 – Har noe helt spesielt! Ser så elegant ut med ball i beina og er så bevegelig at han svært ofte blir tilgjengelig for medspillere. Er sterk i oppspillsfasen og skaper bra med sjanser både for andre og seg selv. Det gir to mål og én assist, og med litt flaks kunne det også vært betydelig mer!

Innbyttere: Antonelli – 6,5 – Fint innhopp på den venstre vingbacken. Alltid villig med offensivt og får betalt i form av en assist helt på tampen.

Locatelli – I/V – Strålende med ball og involvert i mye av det Milan skaper det siste kvarteret. Spiller med en voldsom selvtillit og er også god i gjenvinningsfasen.

Gomez – I/V – Får sine første minutter for sesongen og ser solid ut i det kvarteret han er på banen.

Montella – 7,0 – Endelig en skikkelig opptur. Det så mørkt ut når offsidefellen sviktet nok en gang og gjestene tok ledelsen. Derfra og ut handlet dog alt om Milan, som scoret fem og skapte sjanser på løpende bånd. Angrepsspillet var tilbake på et nivå vi ikke har sett på lenge og Milan underholdt virkelig hjemmepublikummet her.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page