top of page

Spillervurderinger: Milan – Atalanta (2-2)Milan ledet både 1-0 og 2-1 mot Atalanta, men måtte ta til takke med ett poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Roter voldsomt i feltet på den situasjonen hvor Rodriguez redder på streken, men gjør ellers få ordentlige feil. Går litt tidlig på den første scoringen og kunne med fordel holdt siden sin, men det er en svært vanskelig situasjon.

Calabria – 5,0 – Slipper markeringa på 1-1, når han er lite våken og ikke følger løpet til Gomez. Fint med offensivt og slår noen gode innlegg, men defensivt er han en del i trøbbel mot nevnte Gomez.

Musacchio – 5,0 – Bør få ryddet unna ballen på 2-2, men bommer på merkelig vis på ballen. Deretter blir han litt passiv oppi Duvan Zapata, og det straffer seg brutalt. Trøbler en hel del med colombianeren etter pause.

Romagnoli – 5,5 – Gjør en svak jobb med å blokkere innlegget på 1-1, og burde vært tettere på Zapata i den situasjonen. Er også involvert i rotet som gir 2-2, men er ellers solid.

Rodriguez – 6,5 – Den klart beste av de defensivt i dag. Redder en scoring, står for en rekke viktige brudd og er veldig god i gjenvinningsfasen. Har noen fine baller opp til Higuain og er flink til å tre gjennom flere ledd.

Kessie – 5,5 – Igjen virker han å gå veldig tom på slutten av kampen, og det han leverer på slutten her er fryktelig svakt. Før det er han relativt god, men han brenner to store sjanser og roter bort en del kontringsmuligheter på grunn av lavt tempo.

Biglia – 5,5 – Ekstremt dårlig omstilling på 1-1, hvor han forsvinner ut av rommet han skal dekke og fortsetter fremover selv om ballen er tapt. Er god i førsteomgang, men faller i prestasjonenen utover i kampen, som resten av laget.

Bonaventura – 7,0 – Tidvis helt strålende, og det er nærmest utrolig at han blir stående med bare det ene målet! Scorer et til, men blir avvinket for en marginal offside, og har en avslutning i stolpen. Ekstremt god til å komme seg i boks og er også god i det oppbyggende spillet.

Suso – 7,0 – Kunne med litt hell hatt 3-4 assist i denne kampen, men stopper på to. Begge er meget gode prestasjoner og Suso leverer alt i alt en meget god kamp. Skal man ta han på noe har spanjolen mye å jobbe med når det kontres, hvor han bruker alt for lang tid med ball.

Higuain – 7,0 – Utsøkt scoring! Avslutter på hel volley på en ball som kommer fra dypet, og setter den klinisk forbi keeper. Kommer seg også til flere muligheter og er i konstant bevegelse for å finne rom, men virket litt tung i beina på tampen og da skulle man gjerne hatt Cutrone skadefri.

Calhanoglu – 5,5 – Overraskende lite involvert og relativt anonym ute på venstresiden. Jobber godt uten ball, men det blir ikke det helt store bidraget i denne kampen.

Innbyttere:

Abate – 5,0 – Herregud, så dårlig den rutinerte høyrebacken er med ball. Spiller seg i trøbbel gang på gang, og har ikke samme fart for å rette opp i rotet han skaper lenger. Sliter voldsomt med Zapata.

Bakayoko – 5,5 – Setter opp Higuain med en strålende pasning mot slutten, men argentineren setter ballen på utsiden av stolpen. Ellers blir det mye løping i mellom, og når han kan bidra til å kontre hjem 3-1, så bruker innbytteren alt for lang tid og roter bort en 3v2-sjanse.

Castillejo – I/V – Får for lite tid til å utrette noe.

Gattuso – 5,5 – Når man endelig er på hugget fra start, så blir det i stedet en svak andreomgang. I de første 45 har Milan full kontroll og slipper knapt til noe, men etter pause virker det som om man forsøker å slippe inn. Det er null struktur defensivt og Gattuso har en stor jobb å gjøre her. Det offensive var bedre i denne matchen, og strengt talt burde Milan vunnet med to-tre mål her. Uansett er det en del svake taktiske grep fra Gattuso og her burde Milan tatt tre poeng.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page