top of page

Spillervurderinger: Milan – Atalanta (1-1)Det endte med poengdeling i oppgjøret mellom to av Serie As store formlag, når Milan tok i mot Atalanta. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7.0 – Tar lederansvar når han er kaptein fra start for første gang i Milan-karrieren. Man kan høre 21-åringen gjennom hele kampen, og i tillegg leverer han en forholdsvis god kamp i mål. Redder straffesparket fra Malinoskyi på strålende vis, men kunne kanskje gjort noe annerledes på utligningen, hvor han går litt tidlig ned og blir lurt av Zapata.

Calabria – 6.5 – Klarer seg forholdsvis godt mot Gomez, og holder den vanligvis så livlige argentineren ganske stille gjennom det meste av kampen. Burde kanskje fått ballen unna når han fikk en tå på den i forkant av 1-1-målet.

Kjær – 7.5 – Dansken var den eneste igjen fra de fire som startet bak sist, og tar ansvar her! Stort sett full kontroll på Zapata, bryter foran gang på gang og vinner det meste av dueller.

Gabbia – 7.0 – Unggutten leverer veldig godt når han får muligheten i en tøff kamp. Strålende i duellspillet og rolig med ball i beina. Uheldig med blokkeringen i forkant av 1-1, men kan ikke lastes nevneverdig for den.

Laxalt – 6.0 – Klarer seg godt defensivt, men det han gjør med ball er kritikkverdig. Hamrer stort sett ballen så langt han kan og leverer under pari her, men henter seg inn på at det skapes lite på hans side.

Biglia – 4.5 – Har blitt en hakkekylling for Milan-fansen, og man kan se hvorfor i dette oppgjøret. Konstant på etterskudd, og lager straffen, samt at han mister ballen i forkant av Atalantas scoring. Henger ikke med på tempoet, og får heller ikke vist hva han kan med ball her ettersom han var lite involvert.

Kessie – 7.0 – Måtte ta mye av jobben sentralt når Bennacer manglet, og gjorde det med bravur. Har en voldsom selvtillit om dagen, og spiller med en ro man ikke har sett tidligere. Sterk i duellene, og også frisk i det han foretar seg offensivt. Meget solid levert.

Saelemaekers – 5.0 – Involvert i noen gode angrep og er bevegelig, men står også for en del balltap og sliter med å prege kampen nevneverdig. Roter bort to gode muligheter.

Calhanoglu – 7.0 – Fantastisk frisparkscoring og igjen viser Hakan seg frem i en viktig kamp. Involvert i veldig mye i førsteomgang og spiller en god kamp før han blir tatt av etter en times spill.

Rebic – 7.0 – Byr på store problemer for Atalanta-forsvaret og skaffer frisparket som gir scoringen. Frekk og freidig i det meste han foretar seg og er en viktig brikke for at Milan skal klare å flytte laget fremover i banen. Flink til å vinne meter og gjør mye på egenhånd.

Ibrahimovic – 7.0 – Enorm i oppspillsfasen i denne kampen! Herjer i duellene og plukker opp alt som kommer av lange baller. Utretter ikke så mye foran mål, men uten svensken på topp ville dette blitt en langt tøffere kamp for Milan. Veldig god til å finne lagkamerater på tur fremover.

Innbyttere: Leao – 7.0 – Veldig godt innhopp fra Leao, som skaper mye på den halvtimen han får. Setter opp to store sjanser, er involvert i omtrent alt av det Milan gjør offensivt etter han kommer inn og også nær å komme til gode muligheter på noen dødballer.

Bonaventura – 6.5 – Nytt godt innhopp fra Bonaventura, som har et kanonskudd i stolpen og med det er nær å bli matchvinner. God i presspillet og en viktig bidragsyter når han kommer inn med friske bein.

Krunic – 6.0 – Gjør den defensive jobben Biglia ikke klarer, men litt å gå på i det han foretar seg med ball.

Castillejo – 6.0 – Endelig tilbake etter sitt skadeavbrekk. Kommer til noen avslutninger fra distanse, men ellers preger han ikke kampen all verden.

Pioli – 7.0 – Solid fra Milan nok en gang, og med tre av fire skiftet ut i forsvarsleddet er det imponerende! Atalanta har scoret nesten 100 mål i Serie A denne sesongen, men her skapte de lite til tross for at Milan manglet mange. Forstår ikke at Biglia starter, men utover det har det skjedd imponerende mye med laget de siste månedene.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page