top of page

Spillervurderinger: Milan – Atalanta (0-0)Milan spilte i går 0-0 mot Atalanta, og klarte dermed ikke å ta sin fjerde strake seier. Mihajlovics menn leverte en svak kamp, men fikk med seg et poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – I sin fjerde strake kamp fra start får 16-åringen virkelig vist seg frem. Leverer flere strålende reaksjonsredninger, og Milan kan takke den nyuttatte U21-landslagskeeperen for at det ble poeng.

De Sciglio – 4,5 – Ikke helt venn med ballen og svært lite involvert. Har grei kontroll defensivt, helt til han pådrar seg det gule for en håpløs takling. Lever deretter på kanten til rødt og tas av til pause, etter en svak førsteomgang.

Mexes – 6,0 – Leverer helt på det jevne. Oppofrende og god i duellspillet, men blir heller ikke satt på de store prøvene da Atalanta hovedsaklig angriper på kantene. Snakker på seg et unødvendig gult.

Romagnoli – 6,0 – Ikke like fremtredende som i de siste kampene, men gjør en helt godkjent kamp. Noen litt urutinerte feil hvor han forærer Gomez ballen, uten at han straffes for det.

Antonelli – 6,0 – Har mye å gjøre, men løser det godt. Strålende 1v1 defensivt og leverer noen solide taklinger mot kvikke Maxi Moralez. Bra med offensivt så lenge Niang er på banen. Sliter med posisjonering i andreomgang.

Kucka – 4,5 – Ny svak kamp fra slovaken. Overvurderer egne ferdigheter med ball og går seg i trøbbel ved en rekke anledninger. Mangler også kvalitet i avleveringene, men skal ha for å legge ned mange meter i det defensive.

Montolivo – 5,5 – Spiller en relativt god førsteomgang, før han blir noe mer usynlig etter pause. Gode ferdigheter med ball og mye involvert i starten, men etter hvert blir det for høy feilprosent på det han foretar seg. Mangler tempo, både med og uten ball.

Poli – 5,0 – Løper mye og spiller trygt, men bidrar overhodet ikke offensivt. Grusom timing på den siste pasningen når Cerci kan spilles igjennom alene med keeper på overtid.

Cerci – 5,0 – Man ser at Cerci er i bedre form enn på lenge, men denne gang går det litt på tverke for italieneren. Fantastisk rykk, men blir for ivrig på å dra av flere mann. Svak innleggskvalitet, men slår noen gode dødballer.

Bacca – 5,0 – Veldig mye involvert og en konstant trussel mot Atalanta-forsvaret, men sliter med å finne løsninger. Går seg ofte fast og kommer ikke til sjanser i dette oppgjøret. Blir frustrert og snakker til slutt på seg gult.

Niang – 6,5 – Tilbake fra skade og fortsetter der han slapp i pre-season. Fantastiske ferdigheter med ball, og fysiske forutsetninger som gjør det vanskelig å håndtere 20-åringen. Herjer tidvis ute på venstrekanten, men blir sliten og ber etter hvert om å få bytte ut. Mangler litt på avleveringene.

Innbyttere:

Calabria – 6,0 – Trygg defensivt, men gjør det i overkant enkelt med ball. Slår en del lange baller uten mål og mening og har en fryktelig lav treffprosent. Et par fantastiske taklinger.

Luiz Adriano – 6,0 – Tilfører kraft på topp og fungerer godt som oppspillspunkt. Svært hissig på å vise seg frem og jobber knallhardt begge veier. Kommer seg til en kjempesjanse når han igjen viser at han er god i lufta på dødballer, men ballen stoppes på strek av Cigarini.

Honda – I/V – Klarer ikke prege kampen. Det er noe dødt over Honda, og nå ser han også umotivert ut.

Mihajlovic – 5,0 – Dette var svakt. Etter tre stake seiere så dette ut til å være en svært overkommelig kamp for Milan, men Miha kan i stor grad takke sin 16 år gamle keeper for at det i det minste ble et poeng. Tåpelig å pådra seg utvisning foran oppgjøret mot Juventus. Midtbanekonstellasjonen fungerer overhodet ikke i en kamp vi egentlig bør styre, og Kucka bør nærme seg benken med stormskritt. I Suso har man en mer kreativ spiller som kan prege kampene i større grad, og flere og flere vil også se Jose Mauri på banen snart. I dette oppgjøret ville det muligens vært bedre å starte med Suso-De Jong-Mauri enn den trioen som spiller.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page