top of page

Spillervurderinger: Milan – Arsenal (0-2)Etter en god periode kom man virkelig ned på jorda mot Arsenal. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Timingen på 0-2 er litt dårlig, og han blir rundet i overkant enkelt, men det er egentlig lite Donnarumma kan gjøre med de to målene. Ellers står han godt og gjør blant annet en fantastisk inngripen når Welbeck plutselig kommer alene igjennom, og Donnarumma gjør også noen gode redninger på gode muligheter.

Calabria – 4,5 – Ser fryktelig nervøs ut fra start, og sleiver voldsomt med sin første ballinvolvering. Blir litt heit i topplokket til tider og gir bort ballen i forkant av 0-1, samt at han blir dratt av for enkelt.  Arsenal angriper mye på Calabrias side, og mangelen på rutine blir tydelig her. Pluss for et par gode innlegg, som kunne gitt scoring.

Bonucci – 5,5 – Er uheldig når skuddet på 0-1 går via ham og dermed setter Donnarumma ut av spill. Ellers gjør Bonucci stort sett en solid jobb defensivt, men involveringene med ball blir for urpresise.

Romagnoli – 5,5 – Blir med Welbeck for langt på 0-2, og ender opp med å oppheve offsiden og ligge ute av posisjon i det Ramsey spilles fri. Bra med ball, men litt på etterskudd ved en del kontringer.

Rodriguez – 6,0 – Forholdsvis god kontroll på sin side defensivt og opptrer på en god måte med ballen i beina.

Kessie – 5,0 – Står for alt for mange balltap, og gir Arsenal en rekke gode overgangsmuligheter. Dekker bra med rom defensivt og vinner mange dueller, men preger ikke kampen så mye som vi er vant til. Håpløs involvering når han spiller gjennom Welbeck foran eget mål.

Biglia – 5,0 – Starter svakt og faller tidvis litt tilbake til gamle synder. Bruker for lang tid med ball og beina går ikke fort nok til å stoppe Arsenals spillere i mellomrommet. Gjør et dårlig forsøk på å sette linja på 0-2.

Bonaventura – 6,0 – Den som skaper klart mest hos Milan og kommer til mange avslutninger, men der svikter det også for Bona i denne kampen. Brenner noen store muligheter, og det kan bli avgjørende at han ikke satte minst én av sjansene i dag.

Suso – 5,0 – Ser frisk ut i starten og slår et par farlige innlegg, men faller ut av kampene utover i oppgjøret. Sliter med at han ikke har nok tempo til å gå forbi spillere og blir frustrert når ting ikke går hans vei.

Cutrone – 5,5 – På hugget fra start og kjemper godt, men får ikke utnyttet de sjansene som byr seg. Blir litt stresset i avslutningsøyeblikket når han blir satt opp i god posisjon av Calhanoglu. Sliter etter hvert med å prege kampen.

Calhanoglu – 5,5 – Skaper mye og står veldig ut om man ser på statistikk, men det blir ikke det store ut av det. Har litt beslutningsvegring i noen situasjoner. Kunne fått en straffe tidlig i kampen om han hadde vært litt mer kynisk, og kanskje var det uklokt å holde seg på beina.

Innbyttere:

Kalinic – 3,5 – Står registret med to touch, og én pasning i løpet av den halvtimen han fikk. Det ble for sikkerhets skyld en feilpasning. Jager på det meste, men er for sent ute, mangler duellstyrke og blir spist opp av Arsenal-forsvaret.

Andre Silva – I/V – Skuffende innhopp, men det blir lite å jobbe med. Slår en fantastisk stikker til Kalinic, men kroaten nådde ikke frem før Ospina.

Borini –  I/V – Milan roter stort sett bort ballen det siste kvarteret, og Borini står for en del av de balltapene.

Gattuso – 5,0 – Så kom vi ned på jorda igjen. Milan startet godt og så ut til å skulle legge et voldsomt press på Arsenal fra start, men så slo engelskmennene tilbake. Da virket det som om spillerne mistet litt troa og med 0-2 har man et fryktelig vanskelig utgangspunkt foran returen. Det var litt mangel på en plan B i dag, og Milan skapte forholdsvis lite etter pause.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page