top of page

Spillervurderinger: Milan – Alessandrina (5-0)Milan gikk i går videre til finalen i Coppa Italia etter å ha beseiret Alessandrina hele 5-0. Du kan lese mer om kampen i vårt kampreferat. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

Abbiati – 6,0 – Gjør en god redning relativt tidlig, ellers blir han satt på få prøver. Overlistes ved en anledning, med reddes da av De Sciglio.

De Sciglio – 6,0 – Hindrer et baklengsmål når han rydder unna på streken, og har ellers god kontroll defensivt. Ikke veldig mye involvert fremover på banen, men gjør få feil.

Zapata – 6,0 – En strålende blokkering. Ellers lite å gjøre. Solid opptreden.

Romagnoli – 7,0 – Scorer sitt første mål som Milan-spiller, og presser frem et selvmål når han er på riktig sted på nok en dødball. Solid også defensivt og svært bra i frispillingsfasen, hvor han tar stort ansvar.

Antonelli – 6,5 – Fint driv med ball og mye involvert. Skaper et godt trykk langs venstresiden sammen med Bonaventura. Noe ruskete defensivt, men kommer ut av de fleste situasjoner med ball.

Honda – 6,5 – Står for kveldens desidert svakeste prestasjon når han bommer på åpent mål fra i underkant av ti meter, men gjør ellers en god kamp. Strøken assist til Menez, gode dødballer og flere fine involveringer i forkant av scoringer og store sjanser.

Poli – 6,5 – Dekker store rom og står for mange ballvinninger. Leverer trygt med ball og får i tillegg en assist når han er fint med fremover.

Kucka – 7,5 – Fullstendig overlegen samtlige motspillere. Vinner dueller, dekker store rom og herjer i duellene defensivt. Nydelig driv med ball og viser et stort repertoar offensivt. Ender med en assist, men burde definitivt hatt to etter det strålende forarbeidet når Honda bommet på åpent mål.

Bonaventura – 6,0 – Uvanlig lite involvert og er faktisk ikke delaktig i noen av scoringene. Får likevel lekt seg litt mot svak motstand og leverer en helt godkjent kamp.

Menez – 7,0 – Langt i fra å være i fysisk toppform og overvurderer dermed eget rykk til tider. Har svært bra teknikk og er mye involvert. To scoringer, hvorav den ene er en strålende prestasjon.

Balotelli – 5,5 – Scorer helt på tampen, men virker ellers å være noe uengasjert. Blir felt hver gang han går fremover, og blir forståelig nok noe frustrert.

Innbyttere:

Mauri – 6,5 – Fin omgang på midten. Bra til å verne om ball, trygg i pasningsspillet og svært villig til å engasjere seg i frispillingen. Fin assist når han spiller igjennom Balo.

Boateng – 5,5 – Mislykkes mye de første minuttene og preges litt av det. Noen gode involveringer etter hvert, men kampen er ferdigspilt når Boateng kommer inn.

Bacca – I/V – En kjempebom og flere svake pasninger. Ikke noe godt innhopp, men med mer enn et kvarter ville det antagelig blitt både ett og to mål for storscoreren.

Mihajlovic – 6,5 – Milan har full kontroll fra start til slutt, og møter svært svak motstand. Pluss for at konsentrasjonen opprettholdes og at man faktisk scorer fem, selv om motstanderen bare er Alessandrina. Milan er med det klare for sin første finale i Coppa Italia siden 2003.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page