top of page

Spillervurderinger: Milan – Alcione

Milan spilte fredag sin første treningskamp for sommeren. Laget var B-preget da flere spillere fortsatt er på ferie, og det ble gjort mange bytter. Dette vanskeliggjør spillervurderingene noe, men vi gir det likevel et forsøk.

Vil du lese mer om kampen finner du en kort oppsummering her, og her finner du uttalelser fra Mihajlovic etter kampen.

Spillervurderinger:

Abbiati – 5,5 – Svært lite involvert da Milan knapt slipper til Alcione. Settes på en prøve, og da blir det baklengsmål. Leser egentlig avslutningen, men klarer ikke stoppe den. Alcione-spissen var alene med Abbiati, og keeperen kan ikke lastes for å slippe inn målet, men det blir den eneste situasjonen å bedømme ut ifra.

Abate – 6,0 – Gjør en feilvurdering i forkant av baklengsmålet. Eller solid og villig med fremover.

Zaccardo – 4,5 – Har store tempomangler, og blir direkte avkledd på baklengsmålet. Ellers noe upresis med ball de gangene han involveres.

Albertazzi – 5,5 – Klarer seg bra. Litt svak jobb på baklengsmålet også fra Albertazzi, men ellers forholdsvis god. Bedre som venstreback i andreomgang.

Calabria – 7,0 – Den spennende backen leverte bra både på vestre- og høyresiden i henholdsvis første og andre omgang. Ender kampen med to målgivende pasninger og viser at han har en svært bra innleggsfot.

Poli – 6,0 – Imponerer ikke spesielt i spillet. Overraskende mange balltap mot svak motstand, men er mye involvert og gjør også en del positive ting. Flott løp og avslutning når han setter inn 2-1.

De Jong – 6,0 – Langt mer upresis enn hva vi er vant med å se ham, men har stålkontroll hver gang Alcioli kommer fremover. Setter straffen på 1-1.

Pessina – 5,5 – Har i likhet med Poli en del unødvendige balltap, men tør å forsøke og skal ha for det. Offensivt anlagt, men lykkes med for få av involveringene.

Locatelli – 6,5 – Viser seg tidvis som en spennende typen i den offensive midtbanerollen. Godt blikk, spiller på få touch og bidrar til høyt tempo. Gir et positivt inntrykk.

Mastour – 5,5 – Har en fantastisk teknikk og balanse, noe som skaper en del trøbbel for motstanders forsvar. Er for lite involvert til å prege kampen, men imponerer med arbeidsmoralen.

Cerci – 7,0 – Ser ut til å passe ypperlig i Mihajlovics duo på topp. Får bevege seg relativt fritt og skaper ting både i bakrom og i mellomrommet. Setter opp Poli fint på 2-1 og setter inn 3-1 på egenhånd like før pause. Kunne også scoret flere.

Innbyttere:

Donnarumma – 6,0 – Får ikke vist seg frem. Knapt borti ballen, og da blir det umulig å gjøre noen vurdering ut over standardkarakter.

Alex – 6,5 – Sterk når han vinner duellen i forkant av 4-1. Ellers bryter han fint foran og ser solid ut. Står tidvis veldig høyt, men kan tillate seg det grunnet svak motstand.

Mauri – 6,0 – Ser bra ut i sin uoffisielle debut, uten at man får sett ham involvert veldig mye. Trygg med ball, oppofrende i stilen.

Mastalli – 6,0 – God ballbehandling og har fart med ball i beina. Spennende type, men har fortsatt en del å jobbe med i avleveringene.

Nocerino – 7,0 – Viser seg frem fra en positiv side. Godt driv og bevegelig uten ball. To skudd i tverrliggeren, den ene en kanon fra omlag 20 meter, den andre et enda bedre forsøk fra ca. 30 meters hold.

Suso – 7,0 – Mihajlovic skal allerede ha blitt glad i spanjolen, og Suso viste hvorfor i dette oppgjøret. Fantastiske ferdigheter med ballen og en konstant trussel. Får en kjempesjanse, men setter den i tverrliggeren.

Niang – 7,5 – Leverte svært bra under utlånet hos Genoa, og fortsetter den gode trenden her. Scorer to flotte mål og varter ellers opp med noen lekre tekniske detaljer. Varierer en del.

Cutrone – 5,5 – Lite involvert, og sliter med å sette sitt preg på kampen.

Aggazi – 5,5 – Får lite å gjøre bakerst. Noe klønete med ball i beina.

Mihajlovic – 6,0 – Får en grei gjennomkjøring i sin første kamp. Ikke mer enn det må være, men Milan har full kontroll og viser periodevis spennende takter med høyt tempo i angrepsspillet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page