top of page

Spillervurderinger: Milan – AEK Athen (0-0)Vi må være så ærlige å si at kampen mot AEK Athen ble nok en nedtur for Milan. Ingen mål mot et middelmådig europeisk lag og kun ett poeng er ikke godt nok. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,0 – Keeperen holder nullen uten å bli satt på de voldsomt store prøvene. Våkent frempå og viser seg frem som sweeper-keeper. Avgjørende redning like før pause.

Musacchio – 6,0 – God til å stoppe kontringer når han vinner dueller høyt i banen. Holder på å dumme seg fullstendig ut da han forærer AEK en sjanse i første omgang, men avslutningen går via Donnarumma og ut.

Bonucci – 6,5 – En av de bedre kampene fra Bonucci siden overgangen fra Juventus i sommer. Slår noen utsøkte crossballer fra dypet, i tillegg til at han trer ballen gjennom ledd fra sin stopperposisjon. Har god kontroll defensivt.

Rodriguez – 6,0 – Er med offensivt og slår gode innlegg tross sin stopperrolle. Grei kontroll defensivt. Passer best på vingbacken.

Calabria – 5,0 – Ingen stor kamp fra unggutten. For svak 1 mot 1 offensivt og slår Dårlige innlegg. Helt grei kontroll defensivt.

Suso – 6,0 – Viser at venstrefoten er bedre enn den høyre. Slår et par gode frispark og står bak det meste Milan skaper med gode stikkere. Stor innsats defensivt når han avverger en stor AEK-sjanse i den andre omgangen. Nok en gang en av Milans beste frem til han byttes ut for Borini etter 83 minutter.

Calhanoglu – 5,0 – Bruker for lang tid med ball og klarer ikke penetrere AEKs stramme forsvar. Godt frispark som er nær ved å snike seg inn i mål i 2. omgang.

Locatelli – 5,5 – Ofte spillbar og setter i gang angrep, men del ballmist trekker ned. Prøver seg ofte fra distanse med blandet hell. Nydelig stikker til Cutrone etter 35 minutter som spissen ikke får kontroll på. Drar på seg et unødvendig gult kort.

Bonaventura – 5,5 – Skjærer ofte inn fra venstre og viser prov på fin teknikk, men blir usynlig utover i kampen. Bærer preg av at han spiller i en uvant posisjon, for han sliter veldig defensivt. Erstattes av Kessie etter 72 minutter.

Andre Silva – 5,5 – Dropper dypt og henter ball. Kjempemulighet på corner når han kommer seg fri, men header over. Byttet ut med Kalinic etter 62 minutter. Tydelig at Andre Silva sliter med å finne seg til rette.

Cutrone – 6,0 – Setter ballen i nota etter 7 minutter, men avvinkes for offside. God til å frigjøre seg i feltet. Gode løp i boksen og skaper flere halvstore sjanser uten å klare å sette ballen i nota.

Innbyttere:

Nicola Kalinic – 5,0 – Erstattet Andre Silva etter 62 minutter. Klarer ikke i det hele tatt å sette sitt preg på kampen.

Franck Kessie – 5,5 – Kommer inn for Bonaventura etter 72 minutter og klarer å sette mer fart på angrepsspillet uten de store resultatene.

Fabio Borini – I/V – Kommer inn for Suso etter 83 minutter.

Montella – 3,5 – Tydelig at denne kampen betyr en god del når man ser på startoppstillingen. Og da er det meget skuffende at angrepsspillet ikke sitter bedre. Ingen mål mot en svært overkommende motstander hjemme på San Siro er rett og slett ikke godt nok. Nok en gang starter Bonucci – som gjør en god kamp – men man på lure på om det er klokt av 30-åringen spiller hver kamp. Bonaventura på venstre kant/back var med fasit i hånd uklokt da han ikke fikk vise frem det han er god på. Må få i gang Andre Silva som helt tydelig har store kvaliteter, men han sliter med relasjonene til spissmakker. På papiret er duoen Silva, Cutrone et godt valg med tanke på deres komplementære ferdigheter, og det er kanskje noe Montella bør utvikle videre.

37 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page