top of page

Spillervurderinger: Ludogorets – Milan (0-3)Milan sikret seg et strålende utgangspunkt foran returen mot Ludogorets med 3-0 på bortebane. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Settes på få prøver. Har grei kontroll på det som kommer, bortsett fra det fantastiske langskuddet som går i stolpen.

Abate – 5,0 – Sliter tidvis med å håndtere Ludogorets venstreside, og havner på etterskudd flere ganger. Får det gule og når han da også får en tung start på andreomgang blir han byttet ut tidlig.

Bonucci – 6,5 – Jevnt over en solid opptreden.

Romagnoli – 7,0 – Står frem i duellspillet og leverer et par fantastiske taklinger. Virker å ha tatt steg denne sesongen og leverer på et stabilt høyt nivå for tiden.

Calabria – 6,0 – Starter ikke strålende, men spiller seg fint opp og på høyrebacken klarer han å tette helt igjen der Abate hadde problemer. Ikke like aktiv fremover som vi er vant med.

Kessie – 6,5 – Får seg en assist på tampen og leverer i det store og hele en solid opptreden. Skaper en god dynamikk på midtbanen med sin enorme aksjonsradius.

Biglia – 6,5 – Ny god kamp sentralt på midten, hvor han begynner å ha spilt seg virkelig varm etter en svak første halvdel av sesongen. Trygg med ball, leser spillet godt og tar for seg i duellene.

Bonaventura – 6,5 – Skaper mye fremover og er nært både scoring og assist, men går av banen uten målpoeng. Uansett en god prestasjon.

Suso – 5,5 – Er ikke i toppform og varierer veldig i prestasjonene for øyeblikket. Her var det en av de dagene med høy feilprosent og lite sluttprodukt, selv om han også skaper en del trøbbel for motstanderne.

Cutrone – 7,5 – Scorer nok en gang, og begynner å vise at han også er en god hodespiller. Skaffer i tillegg straffen etter en god bevegelse og som måljeger leverer Cutrone til toppkarakter for tiden. Mangler en hel del i banespillet, men det lever vi fint med når han avgjør kamper gang på gang.

Calhanoglu – 7,0 – Fortsetter den fine formen! Mye involvert, slår strålende innlegg og kunne fort fått flere målpoeng enn den ene assisten han leverer. Jobber også svært godt defensivt!

Innbyttere:

Rodriguez – 6,5 – Setter straffen omtrent rett etter at han kom inn, og leverer trygt og godt etter det.

Andre Silva – 6,0 – Ikke så mye involvert som man skulle ønske, men er nære ved å kunne få en assist og skal også ha for gode bevegelser. Jobber godt uten ball både offensivt og defensivt. Nære ved å få noe ut av innlegget som Borini scorer på.

Borini – 7,0 – Kommer nok en gang inn og scorer, denne gang etter en svært god avslutning. Løper som en maskin opp og ned langs venstresiden og gjør livet surt for Ludogorets det siste kvarterert.

Gattuso – 7,5 – Dette var på ingen måte noen maksprestasjon, all den tid det var lavt tempo og forholdsvis få sjanser, men Gattuso har fått skikk på dette laget. Man slipper til lite, scorer tre og skaffer seg et perfekt utgangspunkt foran returen på hjemmebane. Styrer også kampen godt fra siden, og leser kampbildet godt med byttet av Abate til Rodriguez.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page