top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (4-1)Det ble en fryktelig nedtur i 1-4-tapet mot Lazio. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Kan ikke lastes nevneverdig for målene, og gjør en grei jobb bakerst. Holder på å rote det voldsomt til på en corner tidlig i kampen, men gjør ellers få feil. Kan ta skuddet som gir 2-0, selv om det er en forholdsvis god avslutning.

Calabria – 3,0 – Får kjørt seg noe voldsomt i denne kampen, og tas ute av posisjon gang på gang. Passiv i situasjonen som ender med straffe, ute av posisjon på 2-0, fintes på rumpa på 3-0 og oppfatter ikke løpet til Alberto på 4-0. Bare å glemme denne så fort som mulig.

Bonucci – 4,0 – Svært skuffende fra kapteinen! Havner litt på halvdistanse på 2-0, men må markere to mann. Gjør en merkelig vurdering i forkant av 4-0, hvor han presser langt inne på Lazios halvdel og gjør i det hele tatt en del rart utover i kampen. Virker frustrert og slår også urovekkende mange svake pasninger.

Musacchio – 4,5 – Stenger av vinkelen for dårlig når Immobile spilles fri på 3-0, men har egentlig ingen veldig graverende feil. Gjør dog en del rart når han posisjonerer seg og ikke flink nok til å ta ut motspillere i boks ved innleggssituasjoner. God med ball.

Rodriguez – 6,0 – Kan gjøre en bedre pressjobb på innlegget som gir 2-0. Utover det er det ikke så mye å laste Rodriguez for, selv om han er en del av et forsvar som slipper inn fire. Strålende med ball, og slår faktisk ikke en eneste feilpasning i kampen. Stødig og solid på sin venstreside.

Montolivo – 4,5 – Scorer et heldig mål, men ellers er det grusomt å se på Monty i perioder. Bruker fryktelig lang tid med ball, har altfor dårlig tempo til å spille indreløper og blir avkledd av Lazios midtbane. Løfter seg litt etter 4-0, men det hjelper fint lite.

Biglia – 4,5 – Returen til Olimpico ble en trist sorti for Biglia. Med ball er det stort sett greit, og tidvis også en del gode pasningsvalg. Utfordringen ligger i det defensive, hvor han gjør en grusom jobb på 0-4 og ellers blir overløpt i en del situasjoner. Sliter også litt med at Monty ikke stenger rommet sitt godt nok.

Kessie – 4,0 – Et par tilløp til gode involveringer offensivt, og kommer til noen avslutninger. Den defensive jobben virker det som om han ikke tok seriøst i denne kampen, og det luntes hjemover i alt for mange situasjoner. Følger ikke et løp inn i boksen på 2-0, hvilket gir Bonucci to mann, og lager straffen som gir 1-0 på klønete vis. Voldsom nedtur etter noen gode kamper.

Suso – 5,0 – Lite involvert og blir svært anonym i store deler av kampen, men viser at han har kapasitet til å skape ting i den perioden Milan løfter seg. Kommer til noen ok avslutninger, men totalt sett en skuffende prestasjon.

Cutrone – 5,0 – Ensom og alene på topp, og sliter med å få til det helt store. Blir litt lett å håndtere når avstanden til lagkameratene blir for stor, men får også lite å jobbe med.

Borini – 4,0 – Fryktelig svakt. Jobber hardt, men det er også det eneste. For dårlige ferdigheter med ball, svakt pasningsspill og mangel på relasjonelle ferdigheter.

Innbyttere:

Kalinic – 5,0 – Ser halvfarlig ut inne i boksen, og jager alt som kommer, men får til fint lite. Lykkes ikke med mye i sitt første innhopp.

Calhanoglu – 6,0 – Kommer inn og skaper litt. Ender med en heldig målgivende, og slår ellers noen gode innlegg inn i boksen. Prøver i overkant mye på egenhånd, men det er ikke så unaturlig med tanke på kampbildet.

Bonaventura – I/V – Får ikke utrettet all verden slik kampen står når han settes inn, men viser ferdigheter og vilje Milan vil trenge fremover.

Montella – 4,0 – Etter en forholdsvis god start på sesongen var dette en voldsom nedtur. Lazio utklasset Milan i alle faser av spillet, og Montella sliter med å ta grep. De første 20 er forholdsvis bra, men kollapsen inn mot pause er helt håpløs. Treffer ikke med laguttaket, og det er vanskelig å forstå at Abate benkes for Calabria i en kamp hvor man forventer at det blir tøft. Midtbanekonstellasjonen fungerer også dårlig, og Montolivo kan ikke fortsette å få tillit, især ikke som indreløper. På topp ble det også litt tynt og Borinis rolle i laget bør diskuteres.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page