top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (1-3)Milan tok i går sin tredje strake seier, etter å tidvis ha kjørt over hjemmesterke Lazio. Seieren førte til at Milan klatret opp til femteplass på tabellen, og det nærmer seg nå at Mihajlovics menn får kontakt med toppen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Står en bunnsolid kamp til det er spilt 84 minutter. Da kommer det et baklengsmål i det nærmeste hjørnet og det skal stoppes, men ser man bort fra det er det nesten ufattelig at keeperen som vokter buret er 16 år. Dominerende i feltet, ekstremt rolig med ball, sweeper svært godt og gjør noen kvalifiserte redninger.

De Sciglio – 6,0 – Er for sen oppi Kishna på scoringen. Ellers gjør han en svært god kamp defensivt, men med ball er det for svakt. Mange feil, treffprosent på under 70 og svak kvalitet på de lange ballene. Har Felipe Anderson i baklomma hele kampen, og håndterer også Candreva godt når de bytter side. Litt mer trøbbel med Kishna.

Alex – 6,5 – Bryter foran i stor stil og gjør det tøft å være Lazio-angriper. Sterk som en okse og klok med ball. Leverer i stor grad en praktkamp frem til han må ut med en stygg skadesmell. Vi krysser fingrene for at han er raskt tilbake i spill.

Romagnoli – 6,5 – Fortsetter å imponere. Har alltid et mål med det han foretar seg, og finner løsninger selv umiddelbart etter at han bryter en pasning. Svært god kontroll defensivt. Får et urutinert og unødvendig kort når han sparker bort ballen.

Antonelli – 6,0 – Offensivt er det i det store og hele grusomt. Ikke engang halvparten av pasningene havner hos medspiller og oppspillene er ofte planløse, men det defensive er bunnsolid. Den med flest positive defensive involveringer for Milan og har full kontroll på svært gode Lazio-kanter.

Kucka – 5,0 – Skal ha for å fungere godt defensivt, men ellers er det fryktelig tynt. Skaper ingenting, bommer på over halvparten av pasningene han slår og svært mange balltap. Faller igjennom.

Montolivo – 7,0 – Undertegnede skal innrømme at Montolivo må tåle en del kritikk, og også i dette oppgjøret søker han for ofte å slå vinnere, samt at han mangler tempo. Det er dog ingen tvil om at kapteinen var svært viktig i denne kampen. Mister knapt ball, slår noen utsøkte pasninger og er den pasningssentralen han skal være. Klok defensivt.

Bertolacci – 7,0 – Fortsetter fremgangen og imponerer både i det offensive og det defensive. Arbeidskapasiteten og den defensive kapasiteten har tidligere ikke kommet like godt frem. Samtidig bidrar Berto med driv og kreativitet i det offensive, og han blir også kampens første målscorer når han lukter en retur. Må dessverre ut med skade i førsteomgang.

Cerci – 7,0 – Begynner å få selvtillit, og da er han en vanskelig mann å møte. Utfordrer rett på og er fryktløs med ball. Strålende prestasjon i forkant av 1-0, og en enda bedre prestasjon når han setter ballen i stolpen etter et nedtak i ypperste verdensklasse. Hadde fortjent scoring. Noe upresis.

Bacca – 7,0 – Mister ball litt for ofte, men er den spissen Milan har savnet i så lang tid. Scorer et nydelig mål, og er en konstant trussel grunnet gode bevegelser. Skaper rom for andre og lukter alltid foran mål. Bidrar til å sette Marchetti ut av spill på 1-0.

Bonaventura – 7,5 – En av Serie As beste spillere for øyeblikket. Leverer to strålende assist, hvorav den ene er en utsøkt gjennombruddspasning til Bacca og den andre er en strålende dødball. Dermed oppe i fem målgivende, hvilket er mest i Serie A. Jobber hardt defensivt, og er også en stor kreativ kraft, hvilket bevises ved at han nok en gang slår flest nøkkelpasninger.

Innbyttere:

Poli – 6,0 – Legger ned en solid jobb på midten. Dekker store rom og gjør en bra jobb med ball. Godt bidrag i det solide defensive spillet Milan viser.

Mexes – 7,0 – Scorer med sitt første touch på ballen, og viser en vinnervilje og grinta man bare må elske. Oppildner resten av laget og går foran som en leder. Kompromissløs.

Honda – I/V – Får de siste drøye ti minuttene. Bra med ball og bidrar til å holde ballen i laget for å hindre et Lazio-trykk mot slutten.

Mihajlovic – 7,5 – Hvilken triumf! Milan var overlegne, og slapp knapt til sjanser i mot samtidig som laget selv scoret tre og kunne puttet flere. Taktisk meget godt gjennomført kamp, med en klok inngang til oppgjøret. Det defensive begynner å se svært solid ut, og i denne kampen fungerte også det offensive godt. Begynner å vise de taktene man hadde forventninger om ved sesongstart.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page