top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (1-1)Milan kjempet seg tilbake og tok et poeng i borteoppgjøret mot Lazio. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Er involvert i situasjonen som lager straffe, men det ser ikke ut til at han gjør noe galt selv om han kanskje ikke bør gå inn på den måten. Nært å redde den, men skuddet er for hardt. Ellers står han en strålende kamp, med en rekke redninger fra øverste hylle. Matchvinner på mange måter, selv om det blir med ett poeng.

Abate – 6,5 – Grei kontroll bakover og bidrar godt fremover. Blir snytt for et straffespark når han legges i bakken etter et strålende timet løp, og har også et par gode fremspill. Tidvis litt ute av posisjon

Zapata – 5,0 – Kommer fra det med æren i behold, men det er mer på grunn av Donnarumma enn noe annet. Slår én helt ubegripelige feilpasninger, hvor han spiller igjennom Immobile, men reddes av sine lagkamerater. Ellers er det i og for seg greit nok fra stopperen, som er solid i duellspillet og gjør ting enkelt når han har hodet med seg.

Gomez – 6,0 – Starter noe svakt, men leverer etter hvert ganske bra. Følger Immobile veldig tett kampen igjennom og er helt på kanten til det straffbare ved noen anledninger, men holder seg innenfor regelverket. Strålende duellspiller og har en voldsom tilstedeværelse.

Vangioni – 5,0 – Sliter voldsomt med posisjoneringen i perioder og slår en del feilpasninger, men skal ha for å spille med intensitet og vilje. Strålende timing på taklinger, hvilket stopper en del farlige angrep og blir også bra med fremover.

Poli – 5,5 – Løper som alltid mye, men det er ikke alltid like nyttig løping. Har dårlig oversikt og har en lei tendens til å ødelegge rytmen i det offensive med litt for trygge pasninger, gjerne bak mann. Meget bra defensivt.

Locatteli – 5,0 – Uvanlig mange pasningsfeil og treffer bare på 75% av pasningene. Sliter med å styre tempoet og blir litt for utrygg i registarollen her, hvilket ender med mange skumle balltap.

Pasalic – 5,5 – Løper mye, men er lite involvert. Tilfører for lite fremover i banen, sett bort fra strålende timing på innløpene i boks.

Suso – 6,0 – Leverer i bunn og grunn en veldig svak kamp, med mange balltap og få vellykkede involveringer. Han lykkes dog med én, og da gjør han alt riktig. Finter bort tre mann før han bøyer ballen i det lengste hjørnet og sørger for ett poeng. Kommer seg når Lapadula settes inn, og får til noen kombinasjoner i andre omgang.

Deulofeu – 5,5 – Svært ukomfortabel i spissrollen, hvor han ikke klarer å bidra i det oppbyggende spillet. Har likevel ekstremferdigheter som gjør ham ubehagelig å møte og gjør også en god jobb defensivt. Skaper noen muligheter og har mye inne, men dette var ikke all verden til prestasjon.

Ocampos – 5,0 – Jobber veldig godt defensivt, men når det er det beste man har å si om en kant er det litt å gå på. Virker ikke helt fit og mangler litt fart til å skape ting på egenhånd. Kommer til én god sjanse, men får ikke omsatt den.

Innbyttere: Sosa – 7,0 – Snur kampbildet når han kommer inn og styrer Milan på strålende vis de siste 40 minuttene! Strør pasninger og dikterer tempoet på en helt annen måte enn Locatelli klarte. Leverer også noen strålende taklinger, og setter opp Suso til utligningen etter å ha vunnet ballen høyt i banen.

Lapadula – 6,0 – Milan trengte en toppspiss i denne kampen og Lapadula kommer inn og gjør en god jobb. Bevegelig, flink til å gjøre seg spillbar og kombinerer godt med Suso og Deulofeu.

Mati – I/V – Utretter lite på det kvarteret han er på banen. Trygge valg.

Montella – 6,0 – Førsteomgangen er ikke all verden og Milan blir reddet av Donnarumma i dette oppgjøret, men den lagmoralen vi gjentatte ganger har sett under Montellas ledelse er imponerende og viser seg på ny her. Dette laget nekter å innse at man er i ferd med å tape og kjemper seg gang på gang tilbake i vanskelige kamper. Bommer med lagoppstillingen, og nå må Lapadula starte neste.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page