top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (1-1)Milan var fryktelig nær ved å få med seg tre poeng fra Olimpico, men en sen utligning ødela festen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Må dessverre se en ball i nettet når Correa utlignet på overtid, men frem til det stod Donnarumma strålende. Han er veldig dekket på målet og rekker dermed ikke reagere på skuddet, slik han hadde gjort flere ganger tidligere i kampen. Leverer bra med ball i beina i dette oppgjøret.

Abate – 6,0 – Klarer seg bra i en totalt ukjent rolle. Ikke uventet får han tidvis litt trøbbel med Immobile, men har fortsatt nok fart i kroppen til å henge med Lazios måljeger. Løser sin jobb bra her.

Zapata – 6,0 – Veldig solid i store deler av kampen! Rydder unna mye i luftrommet, er trygg med ball og styrer forsvaret bra. Dessverre svikter det litt på overtid, når han leverer en svært svak klarering ut i beina på Correa, som deretter scorer.

Rodriguez – 6,5 – Veldig god kontroll på sin side og er også bra i det oppbyggende spillet. Får som vanlig mye ansvar fra Gattuso i frispillingen, og etter at hele laget sliter litt i starten løser han oppgaven bra utover i kampen. Gjør også noen viktige klareringer.

Calabria – 6,5 – Strålende assist og flere gode bidrag fremover. Starter litt svakt, men spiller seg opp og samarbeider godt med Abate.

Kessie – 7,5 – Tidvis helt enorm i dette oppgjøret! Er overalt, vinner dueller og løser vanskelige situasjoner. Scorer også målet, selv om det blir satt som et selvmål til slutt.

Bakayoko – 7,5 – Ny strålende kamp fra Bakayoko, som er i ferd med å levere så godt at den utkjøpsklausulen virker veldig fristende. Dekker store rom sammen med Kessie, og har samtidig strålende ferdigheter med ball i beina. Flink til å ta med ballen fremover og gjør også noen viktige involveringer defensivt. Setter opp en kjempemulighet for Hakan, men den blir det ingenting ut av.

Calhanoglu – 6,0 – Kom uhyre nært scoring, men ballen gikk på innsiden av stolpen og ut. Faller ned i midtbaneleddet ganske tidlig og gjør en god jobb, spesielt når ballen skal flyttes fremover. Fikk en ny stor mulighet i andreomgang, men holdt igjen skuddet for lenge.

Borini – 5,5 – Solid jobb defensivt, men tilbyr svært lite offensivt.

Suso – 6,5 – Blir litt langt unna mål til tider, men er involvert i scoringen og har noen gode bidrag fremover ellers også, blant annet når han satte opp Hakans stolpeskudd. Skal i tillegg ha for å legge ned en stor innsats defensivt!

Cutrone – 5,5 – Løper mye og legger ned en enorm innsats, men får ikke til all verden. Mangler tekniske ferdigheter til å skape noe på egenhånd.

Gattuso – 7,0 – Det startet veldig svakt, men Milan la om raskt og fikk etter hvert relativt god kontroll defensivt med Hakan ned i midtbanetreeren. Er uhyre nært å få med seg et voldsomt sterkt resultat med tanke på alle skadeproblemene, men så kommer dessverre utligningen på overtid. Kunne kanskje gjort et bytte eller to på overtid for å drøye tid, men det er ikke noen spesielt gode alternativer på benken for å sikre en ledelse.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page