top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (0-3)Vi er tilbake med spillervurderingene, og det er mange som leverte svært godt i oppgjøret mot Lazio. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6.5 – Hadde svært lite å gjøre, men var våkent ute ved noen anledninger og leverte godt med ball i beina. Virker å ha løftet pasningsspillet sitt.

Conti – 6.0 – Helt grei forestilling fra høyrebacken, som har forholdsvis god kontroll defensivt, men ikke utretter all verden fremover på banen.

Kjær – 7.5 – Strålende kamp fra dansken, som var meget sterk i duellspillet og leste spillet godt. Hadde full kontroll på Correa gjennom hele kampen. Stopperen leverte også gode pasninger ut til kantene og dersom han leverer på dette nivået bør Milan benytte seg av kjøpsopsjonen.

Romagnoli – 8.0 – Enorm i luftrommet og svært god til å bryte foran. Ser veldig solid ut i tospann med Kjær og har veldig god kontroll. Slipper knapt til noe som helst.

Hernandez – 7.5 – Noen fantastiske raid offensivt, og han burde definitivt scoret, men franskmannen skal virkelig ha for måten han kommer seg til sjansene på. Bra defensivt og har fart til å matche hurtigtoget Lazzari.

Kessie – 8.5 – Om Romagnoli var sterk i luftrommet var Kessie fullstendig overlegen. Ivorianeren vant det som var av dueller og var overalt på banen! Trygge pasninger og alt i alt en fantastisk kamp fra Kessie.

Bennacer – 7.5 – Gjør svært få feil og er overraskende kreativ til å være en ryddegutt. Han dekker store rom og spiller med en voldsom intensitet. Vært veldig solid i en duo med Kessie på midten den siste tiden.

Saelemaekers – 6.5 – Igjen er det spennende takter fra belgieren, som nylig har blitt Milan-spiller på permanent basis. Har en voldsom kapasitet og bra fart, men har litt å gå på teknisk, selv om han har spennende ferdigheter. Skaffet et straffespark når Radu blokkerte et innlegg med hånden.

Bonavnetura – 6.5 – Noen slurvete involveringer, men Bonaventura kommer seg til noen gode muligheter og har også en flott assist til Rebic, hvor han viser god oversikt.

Calhanoglu – 7.5 – Veldig mye involvert før han må ut med skade. Scorer et noe heldig, men vakkert, mål. Har også flere gode forsøk, samt et par gode fremspill til Ibrahimovic.

Ibrahimovic – 7.0 – Tilbake fra start og leverer både scoring og assist før han må ut med skade i pausen. Ikke noe spektakulært i hverken assisten eller straffescoringen, men gjør en god jobb på topp.

Innbyttere: Paqueta – 7.5 – I ferd med å vokse inn i Milan-trøya! Spiller noe enklere og ser mer effektiv ut nå enn tidligere, med et og annet ekstra. Bra arbeidskapasitet.

Rebic – 7.5 – Avtalen om å hente Rebic permanent bør komme på plass så fort som mulig. Fortsetter sin strålende form med scoring her, og er en pest og en plage for Lazio-forsvaret.

Krunic – I/V – Fint innhopp, hvor han blant annet setter opp en kjempesjanse for Hernandez. Kommer inn på et tidspunkt hvor Lazio virker å ha gitt opp, og Milan holder tempoet relativt lavt.

Calabria – I/V – Kommer inn samtidig som Krunic og preger kampen i liten grad.

Biglia – I/V – Kommer inn i sluttminuttene.

Pioli – 7.5 – Dette var strålende fra Milan, og Pioli har fått mye bra ut av kampene etter corona-perioden, til tross for en glipp mot SPAL. Her hadde Milan full kontroll mot et lag som har levert en strålende sesong, og Pioli har fått på plass en ellever som fungerer, samt at man har gode alternativer på benken. Dette ser ganske lovende ut for sesongavslutningen, selv om det er noen tøffe kamper som venter den neste uka!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page