top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (0-0, 4-5 etter straffer)Det ble både ekstraomganger og straffekonkurranse i oppgjøret mot Lazio, men Milan trakk til slutt det lengste strået. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Har ikke hatt så mye å gjøre den siste tiden, men her kom virkelig Donnarummas kvaliteter til sin rett. Gjør en stor feil når han gir Immobile en kjempesjanse, men ellers er det meget solid. Leverer en rekke gode redninger og blir til slutt helten når det avgjøres på straffer.

Calabria – 7,0 – Leverer helt ekstreme tall defensivt, og gjør en særdeles god jobb defensivt! Har også noen gode bidrag offensivt og er nær scoring når han bli med opp og setter Strakosha på prøve.

Bonucci – 7,5 – Er virkelig en sjef i forsvaret nå om dagen. Først på svært mye i dette oppgjøret, og leser spillet på strålende vis. Smart i duellene og tar stort ansvar i dette oppgjøret. Fantastisk involvering når han spiller frem Kalinic på muligheten til å avgjøre på slutten.

Romagnoli – 7,5 – Milan har nå gått seks kamper uten baklengs, og den stabilt beste i denne perioden har kanskje vært Romagnoli. Ny solid opptreden her, hvor han blant annet gjør en helt avgjørende takling når Milinkovic-Savic er på vei alene igjennom. Slår fest pasninger av alle og har over 90% treffsikkerhet.

Rodriguez – 6,0 – Som vanlig trygg med ballen og god i frispillingen, sett bort fra en stygg feilpasning. Ikke nok med fremover, selv om han gir Calhanoglu støtte. Bommer igjen en straffe når han brenner i straffekonkurransen.

Kessie – 6,0 – Helt greit levert. Jobber forholdsvis godt defensivt, men ikke like solid i duellspillet som vi er blitt vant med den siste tiden.

Biglia – 6,0 – Sliter med å håndtere Milinkovic-Savic denne gangen, og blir tidvis satt ut av serberens voldsomme fysikk. Gjør likevel en solid defensiv jobb og er også god som spillsentral.

Bonaventura – 7,0 – Den som står frem på midtbanen i dette oppgjøret. Fantastisk driv med ball, særdeles godt blikk for spillet og teknikk fra øverste hylle. Lazio-spillerne slet voldsomt med å stoppe Bonaventura, og med litt hell kunne han fort hatt to målgivende.

Suso – 6,0 – Står frem med et par brilliante enkeltinvolveringer, med noen fantastiske driblinger og fremspill. Blir for anonym i store deler av kampen.

Cutrone – 5,0 – Får en stor gratissjanse, men rekker ikke reagere fort nok. Ellers blir det mye løping og lite ut av det, men bevegelsene skaper rom for andre og han er hele veien på hugget for å skape ting.

Calhanoglu – 6,5 – Gjør svært mye bra, men mangler det lille ekstra. Kunne scoret ved flere anledninger, og kommer seg også i gode posisjoner gang på gang. Svært vanskelig å passe på, og er mye involvert.

Innbyttere:

Kalinic – 4,5 – Det er tidvis ulidelig frustrerende å se på Kalinic. Mangler selvtillit, og brenner en vanvittig sjanse rett før slutt. Sliter også med å involvere seg i banespillet og utretter for lite som oppspillspunkt.

Montolivo – 5,5 – Gjør jobben sin forholdsvis godt når han kommer inn for Kessie i ekstraomgangene, men har litt for høy feilprosent. Håpløst straffespark.

Borini – I/V – Får ikke utrettet all verden på det kvarteret han får. Setter straffen sin iskaldt.

Gattuso – 6,5 – Fortsetter den fine formen og det forsvarsspillet som leveres er svært imponerende. Å holde nullen i 210 minutter mot Lazio, som scorer mest i Serie A, over to kamper er sterkt. I denne kampen kan man til dels takke Donnarumma, men laget fremstår som en enhet og utover i andreomgangen og ut kampen er Milan det førende laget nok en gang. Bunnsolid uke i Roma!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page