top of page

Spillervurderinger: Lazio – Milan (0-0)


Det første semifinale-oppgjøret endte 0-0, i en kamp hvor Milan slet med å skape de helt store sjansene. Her får du spillervurderingene fra kampen:


Donnarumma – 6,0 – Blir ikke satt på så mange prøver, og har bra kontroll på det som kommer (sett bort fra chipen til Immobile, som ble avblåst for offside).

Calabria – 6,5 – Gjør først og fremst en god forsvarskamp, hvor han også må gjøre en del mer etter at Kessie går ut.

Musacchio – 6,5 – Leverer en god kamp, hvor han har noen viktige pasningsbrudd og ellers slipper det neste bare til skudd fra distanse.

Romagnoli – 6,5 – Har bra kontroll på Immobile og er igjen veldig solid i Milans midtforsvar, hvor det er blitt vanligere å holde nullen enn å slippe inn mål.

Laxalt – 6,0 – Gjør en helt grei jobb defensivt, men er svak med ball. Stenger sin side godt med hjelp av Borini.

Kessie – 6,0 – Starter godt, men får seg en smell tidlig og må dessverre byttes ut etter bare en halvtimes spill. Det preget laget, og man ser hvor viktig Kessie er.

Bakayoko – 5,5 – En av de svakere i dette oppgjøret. Mister ballen i halvfarlige posisjoner en rekke ganger, men skal også ha for at han vinner mange baller. Virker litt tung i beina.

Paqueta – 6,5 – En av Milans beste i denne kampen, og den eneste som skaper noe offensivt. Fantastiske ferdigheter med ball i beina, og gjør også en solid jobb defensivt.

Suso – 4,5 – Klarer ikke prege kampen i det hele tatt, og mister stort sett ballen når han er involvert.

Piatek – 6,0 – Får absolutt ingenting å jobbe med, men jobber hardt på topp og gjør en god jobb som første pressledd.

Borini – 6,0 – Spiller omtrent som en ekstra back, hvor han hjelper Laxalt med å stenge av. Gjør en solid jobb og legger ned mange meter her.

Innbyttere: Calhanoglu – 5,5 – Må inn i en uvant posisjon når Kessie går av med skade. Starter helt grusomt og har en svak kamp med ball, men skal ha for å jobbe godt hjemover og bidra til å stenge kampen.

Castillejo – I/V – Lite mulighet til å utrette det helt store på et tidspunkt hvor begge lag så ut til å gå for 0-0.

Biglia – I/V – Får noen minutter på tampen

Gattuso – 6,0 – Et langt steg tilbake offensivt, men Milan klarer å stenge kampen og får med seg et greit resultat foran returoppgjøret på hjemmebane. Skulle helst hatt et bortemål her, men Milan er favoritter hjemme på San Siro.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page