top of page

Spillervurderinger: Juventus – Milan (4-0)Det har tatt tid å bearbeide nederlaget i Coppa Italia-finalen, men her er spillervurderingene fra det som ble en katastrofekamp:

Donnarumma – 3,0 – Leverer noen tabber man rett og slett ikke kan gjøre på dette nivået. Hårreisende svakt! Skal ha for et par gode redninger i førsteomgang, men koster oss alle muligheter på en tittel i kampen her.

Calabria – 4,5 – Har store problemer med å håndtere Douglas Costa, og får en tung dag på jobben.

Bonucci – 5,0 – Står tidvis litt opp i duellspillet, men er en del av en forsvarsrekke som slipper inn 4. Svak markeringsjobb i forkant av 0-3.

Romagnoli – 4,5 – Glipper markeringa fullstendig på 1-0 og blir knallhardt straffet.

Rodriguez – 5,0 – Den mest solide av de bak defensivt, men skaper ingenting fremover.

Kessie – 5,0 – Er involvert i noen gode muligheter fremover i banen, men klarer ikke prege kampen i stor nok grad.

Locatelli – 5,5 – Vil veldig mye og prøver kampen ut, men har dårlige betingelser for å lykkes etter hvert.

Bonaventura – 6,5 – Den beste av Milans spillere i konkurranse med Calhanoglu. Skaper trøbbel for Juve ved en rekke anledninger og er mye involvert, men får ikke uttelling.

Suso – 5,0 – Startet friskt, men forsvinner fullstendig utover i kampen.

Cutrone – 5,0 – Aktiv og løpsvillig, hvilket gir Juve-forsvaret litt å tenke på. Er dog for veik til å skape ting på egenhånd og blir veldig anonym utover i kampen.

Calhanoglu – 6,0 – Gjør mye bra og skaper sjanser både for andre og kommer til noen selv. Jobber godt defensivt, men mangler litt tempo til å utrette det helt store alene.

Innbyttere:

Kalinic – 3,0 – Lite involvert og sørger for at det hele blir helsvart når han setter inn 4-0 bak egen keeper. Når Juve ikke selv scorer på dødball så tar Kalinic ansvar.

Borini – 5,5 – Ålreit innhopp. Kommer til en brukbar avslutning, men stoppes av Buffon.

Montolivo – I/V – Får for lite tid til å utgjøre noen forskjell på 0-4.

Gattuso – 4,5 – Kan egentlig ikke ta så mye av skylden her. Stiller med et fornuftig lag, men når personlige feil utgjør 3 av målene og den siste for så vidt også kan regnes som personlig da det er en markeringsglipp så blir det vanskelig. Lykkes dog ikke med taktikken og det ender hele 4-0.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page