top of page

Spillervurderinger: Juventus – Milan (3-1)Milan hang godt med lenge og kunne fått med seg noe fra Juventus Stadium, men «Den gamle dame» var mer effektive enn våre utvalgte. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,0 – Skal ta den første scoringen, selv om Dybalas skudd er forholdsvis godt og spretter litt uberegnelig. Det andre kan han ikke gjøre så mye med, mens på det andre har han vekten på helt feil fot. Ellers blir han satt på få prøver.

Calabria – 5,5 – Leverer en god førsteomgang, men sliter betydelig mer når Douglas Costa kommer inn og utfordrer langs kanten. Blir rundlurt på 2-1, og er i det hele tatt på etterskudd i mye av andreomgangen.

Bonucci – 6,5 – Fantastisk scoring mot gamle lagkamerater, når han knuser Barzagli og Chiellini i duell. Har ellers ganske god kontroll på Higuain og er god med ball. I overkant hissig på å vise seg frem i perioder.

Romagnoli – 6,0 – Milan slipper inn tre, men stopperne kan egentlig ikke gjøre så mye med det. Romagnoli leverer en ganske solid opptreden og har god kontroll på Juves offensive spillere.

Rodriguez – 5,5 – Klarer ikke bidra offensivt og sliter med timingen på løpene rundt Hakan. Ok defensivt, selv om han er involvert i at man ikke får tatt ut Cuadrado på 2-1.

Kessie – 6,5 – Helt enorm i førsteomgang. Eier midtbanen på egenhånd og vinner alt av dueller, samtidig som han driver fremover og skaper overtall gang på gang. Faller litt ned i andreomgang og gjør en svak jobb med å følge Khedira på 3-1, men i det store og hele en god kamp fra Kessie.

Biglia – 6,0 – Tar noen skritt i feil retning på 1-0, og det er nok til at Dybala får den plassen han trenger. Ellers er Biglia veldig dyktig til å stenge mellomrommet. Fantastisk med ball og vinner også mye på å lese spillet godt.

Bonaventura – 5,0 – Gir Dybala for mye plass på 1-0 og sliter med å komme seg ordentlig inn i kampen. Får en kjempemulighet når han drar av Cuadrado, men utnytter den fryktelig dårlig. Ellers veldig anonym, men setter opp Calhanoglu fint på en av de store sjansene i kampen.

Suso – 5,5 – Prøver i overkant mye på egenhånd og skyter fra dårlige posisjoner. Ender med i overkant mange balltap, og burde sluppet ballen tidligere ved en rekke anledninger.

Silva – 5,5 – Brenner en enorm sjanse etter et fantastisk innlegg fra Calhanoglu! Han blir litt forstyrret av Matuidis hender, men den skal likevel settes på mål. Kommer seg ikke til så mye ellers, men er involvert i alt Milan skaper og er god til å flytte ballen i kontringsfasen.

Calhanoglu – 7,0 – Ufattelig nær en drømmescoring når han treffer tverrliggeren med et voldsomt distanseskudd. Ellers involvert i det aller meste Milan har å komme med. Slår assisten på 1-0 og burde hatt en til målgivende når han slår et perfekt innlegg til Silva. Svak defensiv jobb på 1-2, hvor han blir frustrert når han mister ballen og dermed ikke rekker å følge Cuadrado hjem.

Innbyttere:

Kalinic – 5,0 – Utretter absolutt ingenting. Ser passiv og usikker ut. Har et fint nedtak som kunne gitt en god mulighet, men Suso utnytter ikke den situasjonen godt nok.

Montolivo – 5,0 – Taper kampen om midtbanen og klarer ikke stenge igjen de rommene Biglia håndterte godt i store deler av oppgjøret. Markerer ikke i egen boks når Dybala får sette opp 3-1.

Cutrone – I/V – Rører ballen én gang på de drøyt ti minuttene han får.

Gattuso – 6,0 – Dette var på ingen måte noe dårlig forsøk fra Milan. Etter en litt vaklende start styrte Milan det aller meste av kampen på Juventus Stadium, og man var fryktelig nær 2-1 ved flere anledninger. Dette mot et Juve-lag som ikke hadde sluppet inn i seriespill i 2018, og som bare hadde sluppet inn fire på hjemmebane gjennom hele sesongen. Dessverre mister man momentumet med byttene, og det er vanskelig å skjønne hva det er Gattuso har tenkt med de grepene. Kalinic klarer ikke involvere seg i samme grad som Silva, mens Montolivo ikke er i nærheten av å gjøre samme jobb som Biglia på midten.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page