top of page

Spillervurderinger: Juventus-Milan (2-1)


Milan tapte gårsdagens borteoppgjør mot Juventus. Det endte med 2-1-tap etter et feilaktig straffespark på overtid. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Slipper inn to, deriblant en straffe, men står like fullt en strålende kamp! Bør komme ut på Benaita på den første, men er i en håpløs situasjon. Har også en noe svak inngripen som ender i tverrliggeren, men sett bort fra det setter han knapt en fot feil. Redder alt som kommer, og tvinges i aksjon med kjemperedninger ved flere anledninger. Nært å ta straffen også!

Zapata – 5,5 – Gjør ingen store feil og rydder unna en hel del. Bidrar som ventet lite offensivt, men leverer ok defensivt. Ble brukt for å matche fysikken til Mandzukic, men når han ikke kunne spille ble Zapata et noe svakt punkt i laget.

Paletta – 5,5 – Sliter når det går fort langs bakken og er en del på etterskudd i denne kampen. Slipper til for mange avslutninger hvor han er mannen som bør være ute i situasjonen.

Romagnoli – 6,0 – Opphever offsiden på 1-0 når han faller for langt inn, sett opp mot resten av linja. Gjør ellers en svært solid jobb og får avverget en rekke store muligheter ved å lese spillet godt.

De Sciglio – 5,5 – Får en feilaktig idømt straffe mot seg i andre kamp på rad når han avblåses for hands fire minutter på overtid. Bør ikke gå inn med hånden ut fra kroppen slik at situasjonen kan oppstå, men denne er tung for De Sciglio. Spiller stort sett en solid kamp, men gjør en kjempeglipp når han bommer på ballen som bakerste mann og tillater en enorm sjanse i mot.

Pasalic – 3,5 – Spiller en helt ufattelig svak kamp offensivt, sett bort fra en fin pasning i forkant av scoringen. Slår noen hårreisende feilpasninger, står for mange balltap og sliter med å bidra med noe. Skal ha for å legge ned bra med meter defensivt.

Sosa – 5,5 – Unødvendig å få det røde på overtiden, og det er litt gjennomgangsmelodien at han er hakket for sent ute defensivt. Gjør en del fint med ball, men slår bort i overkant mye og slår fryktelig dårlige dødballer.

Bertolacci – 6,5 – Best av de på midtbanen, med solid aksjonsradius defensivt og mye bra med ball. Har et godt driv med ballen i beina, hvilket skaper en del trøbbel for Juve. Involvert i det meste av det Milan får til fremover.

Ocampos – 5,0 – Jobber svært godt defensivt og gir alt han har, men offensivt mangler han tempo og ferdigheter til å utrette det helt store. Trygg med ball og viser seg som en solid pasningsspiller. Bedre etter at han flyttes inn som spiss og har fysikk til å bidra i duellspillet.

Bacca – 6,5 – Får ikke mye å jobbe med, men setter den ene sjansen som byr seg. Strålende løp og en frekk avslutning i steget. Tilbake i målform og jobber også mer for laget enn vi har sett den siste tiden, men må bli bedre i oppspillsfasen.

Deulofeu – 6,5 – Hvilken assist! Stormer fra Barzagli og slipper ballen i akkurat riktig øyeblikk. Har ellers en del gode muligheter han skusler bort, men skaper mye grunnet stor fart og bra teknikk. Kan utrette enda mer her om han har selvtilliten helt på topp.

Innbyttere:

Kucka – 5,5 – Får en stor mulighet når han stusser et frispark like utenfor mål, men tilfører ellers lite offensivt. Tar godt for seg i det defensive og tilfører duellstyrke på midtbanen. Milan kommer bedre inn i kampen med Kucka på banen, selv om han ikke står veldig frem i dette innhoppet.

Poli – I/V – Gjør en ærlig jobb når han kommer inn. Spiller enkelt, løper mye og gjør ingen feil. Burde tatt det gule når Asamoah gikk forbi, og Sosa i stedet endte med det røde.

Vangioni – I/V – Får det hektisk i de minuttene han er på banen, men utgjør lite fra eller til.

Montella – 6,0 – Å starte med Zapata var greit, all den tid man trodde det var Mandzukic som skulle spille på kanten. Fryktelig nært å få med seg et resultat fra Juventus Stadium, og spesielt i andreomgang viser Milan lovende takter. Har skapt et lag som jobber til siste slutt og fortjener honnør også etter denne opptredenen. På papiret er Juve et langt bedre lag, men Montellas lag fungerer forholdsvis bra. At Pasalic får tillit i kamp etter kamp er det vanskelig å begripe, og i dag burde Kucka/Poli spilt fra start. Noe merkelig å ta av Bacca uten å sette inn Lapadula med mer enn en halvtime igjen.

1 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page