top of page

Spillervurderinger: Juventus – Milan (1-0)


Milan var inne i kampen til siste slutt mot Juventus i finalen av Supercoppaen, men noen omdiskuterte dommeravgjørelser og et stolpeskudd holdt Milan unna utligning. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Burde kanskje fått hendene på Ronaldos scoring, men den kommer fra veldig kort hold. Ellers gjør Gigio flere gode redninger og leverer en forholdsvis grei kamp.

Calabria – 6,0 – Forholdsvis godt levert fra Calabria, som stort sett har bra kontroll defensivt og også bidrar offensivt til tider. Får et unødvendig gult kort, og er dermed suspendert mot Genoa.

Zapata – 6,0 – Ny kamp hvor Zapata leverer relativt godt. Gjør sin jobb og er sterk i lufta på lange oppspill.

Romagnoli – 6,0 – Bra med ball og spiller en viktig rolle i frispillingen. Sliter tidvis litt mer markeringene, uten at han gjør noen grove feil.

Rodriguez – 4,0 – Milans klart svakeste her. Blir drillet gang på gang av Douglas Costa, glipper Ronaldo på scoringen og er i trøbbel i store deler av kampen.

Kessie – 5,0 – Spiller en helt grei kamp før han pådrar seg et (fryktelig strengt) rødt kort og setter lagkameratene i en vanskelig situasjon. Sterk i duellspillet og forholdsvis bra med ball.

Bakayoko – 6,0 – Kunne fått en kjempemulighet tidlig i kampen om han hadde hatt en bedre førstetouch, og det er kanskje Bakayokos største utfordring. Sett bort fra førstetouchene er han solid og gjør en god jobb sentralt på midten.

Paqueta – 6,5 – Kreativ og skapende, selv om det tidvis er med for høy risiko på egen halvdel. Viser seg fint frem selv mot vanskelig motstand og ser ut til å bli et friskt pust i dette Milan-laget.

Castillejo – 5,5 – Starter friskt og har en enorm vilje, men det blir ikke all verden ut av det. Mangler det lille ekstra for å kunne få til ting på egenhånd.

Cutrone – 6,5 – Har ikke all verden å jobbe med, men kommer uhyre nært scoring likevel. Setter en avslutning i stolpen når han rapper til i det ballen havner hos ham noe tilfeldig tidlig i andreomgang. Er ellers livlig og energisk, men får ikke nok å jobbe med. Bra til å holde i ballen i oppspillsfasen, hvor han kanskje gjør sin beste kamp på toppnivå i akkurat den fasen av spillet.

Calhanoglu – 6,0 – Fint samspill med Paqueta og flere gode offensive involveringer her, men sluttproduktet uteblir.

Innbyttere: Higuain – 5,5 – Viser at han vil bidra i det som fort blir hans siste kamp som Milan-spiller, men blir for langt unna mål og utretter svært lite.

Borini – 5,0 – Svært anonym når han kommer inn.

Conti – I/V – Får ikke nok tid til å prege kampen, men blir snytt for et straffespark når han legges i bakken på slutten av kampen.

Gattuso – 6,0 – Det var forventet at Milan skulle tape denne, men det kunne fort endt annerledes. Gattuso setter opp et solid lag og Milan henger greit med, men er uheldige med dommeravgjørelser og laget mangler også kvalitet til å hamle opp med Juve. Vanskelig å forstå prioriteringene på bytter, med Borini inn på et tidspunkt hvor Milan trengte kreativitet.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page