top of page

Spillervurderinger: Juventus – Milan (1-0)


Dybala scorer mot Milan

AC Milan gikk, på tross av noen gode prestasjoner, på noe som dessverre må kunne kalles et forventet tap mot Juventus søndag kveld. Her er spillervurderingene fra oppgjøret.

 

G. Donnarumma 6.5 – Reddet det man kan forvente og rotet det heller ikke til med ballen i beina denne kampen. På Dybalas mål var det ingen ting han kunne gjøre. En OK match fra Gigio.

Conti 7 – En av kveldens positive overraskelser. Støttet Suso godt i angrep, og var solid i forsvar mot veldig god motstand. Hadde flere brudd og noen sterke returløp. Kanskje Conti kan bli den spilleren vi trodde vi kjøpte allikevel?

Duarte 6 – Solid kamp og en liten revansj etter forrige uke mot Lazio. Så mer komfortabel ut, men kan fortsatt jobbe litt på posisjoneringen. Noe som mulig vil løse seg om vi får noen kamper til med samme forsvarsrekke.

Romagnoli 5.5 – Det så lenge ut som om Romagnoli hadde full kontroll på angrepet til Juventus, men det var frem til de byttet inn Dybala. Ved et par anledninger fintet Dybala enkelt bort, hvor av det ene situasjon endte med scoring, og Romagnoli må ta kritikk for veldig naivt spill en mot en.

Theo Hernandez 6.5 – En grei kamp for Theo. Startet bra og bidro en del offensivt (et godt skuddforsøk og et forferdelig), men ble litt borte utover i kampen.

Paqueta 6 – Jeg liker Paqueta, men skulle gjerne se at han klarte å være påskrudd en hel kamp. Jobbet godt defensivt, vant baller (herlig trøkk når han stjeler ballen fra Ronaldo) og hadde noen gode pasninger til Piatek. Men mangler til tider bevissthet og/eller taktisk intelligens som resulterer i noen unødvendige balltap.

Bennacer 7 – Mer av dette Bennacer! En god kamp på midtbanen der han veksler fint mellom å slå enkle pasninger og spille sikkert, og det å ta mer risiko. Liker særlig godt roen han har under press når han også viser god teknikk.

Krunic 6 –  Startet bra og viser god teknikk og kreativitet sammenlignet med det vi er vant til å se fra Kessie som har bekldet denne posisjonene i det siste. Tar til tider litt for stor risiko og pådrar seg et unødvendig gult kort. Noe som nok bidrar til at han er den første som blir byttet ut.

Suso 6 – Burde hatt en målgivende når han slår et perfekt innlegg til Piatek i første. Er en del involvert, men tar litt for ofte tempoet ut av spillet med en støttepasning eller en vending for mye.

Piatek 5.5 – Brenner noen sjanser og burde hvert fall klare å få headingen på mål når Suso slår ballen inn i første omgang. Det positive er at han i denne kampen kommer til sjanser og avslutninger i motsetning til foregående matcher. Taper også en del dueller og klarer sjeldent å holde på ballen når man forsøker å slå langt.

Calhanoglu 6 – Den mest anonym i første omgang, men gjør samtidig en god jobb i å følge Pjanic og holde han ute av spillet når Juventus angriper. Mer involvert i andre omgang og hadde flere halvfarlige skudd på mål. En helt gjennomsnittlig prestasjon av Tyrkeren.

Innbyttere:

Bonaventura 5.5 – Hadde ingen betydelig innvirkning på kampen og fikk ikke samspillet med de andre på venstrekanten til å sitte. For ubesluttsom og upresis med ballen.

Leao 5.5 – Skuffet over at han ikke klarte å påvirke kampbildet mer når han kommer innpå i en kamp hvor vi tidligere ved flere anledninger truet bakrom og skapte sjanser. 0 avslutninger og 0 driblinger.

Rebic I/V

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page