top of page

Spillervurderinger: Inter – Milan (4-2)Til pause så alt ut til å gå på skinner for Milan, men de siste 45 ble en blytung affære og det endte med tap mot Inter. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5.5 – Kan ikke gjøre all verden med scoringene isolert sett, men er litt passiv og blir stående langt inne. Virker noe utrygg utover i andreomgang, etter å ha spilt en god førsteomgang. Fire baklengs er ikke bra.

Conti – 5.0 – Gjør en stor feil, og det er når han opphever offsiden på Sanchez i forkant av 2-2-målet. Det er rett og slett svakt backspill og en involvering som får store konsekvenser. Utover dette spiller Conti egentlig en god kamp og er bra med offensivt, men han mister litt troen etter 2-2.

Kjær – 4.5 – Blir en smågutt mot Lukaku etter pause. Før hvilen gjør han en del bra i tospann med Romagnoli, men etter hvilen er han svak i duellen i forkant av  4-2 og en rekke store muligheter, samt at han blir fraløpt gang på gang. Klarer ikke bryte foran for å hindre kontringer i mot og er en av de svakeste på banen i denne kampen. Burde muligens klart å hindre 2-2 på streken.

Romagnoli – 4.5 – En annen som er like svak her er Romagnoli. Han blir fraløpt nesten hver gang han blir tatt med på løpetur og i andreomgangen ser han ut til å være i fullstendig villrede. Posisjoneringen blir også grusom etter 2-2, samt at han blir knust i duellen på 3-2-scoringen.

Hernandez – 6.5 – Strålende i førsteomgang, hvor han skaper svært mye offensivt. Sliter litt mer i andreomgang, men er ikke blant de som er svakest og kommer fra dette med en bra vurdering.

Castillejo – 6.0 – Veldig god i de første 45, hvor han var en kreativ kraft som bidro i hurtig kombinasjonsspill og bidro til å sette Inter under press. Helt fraværende etter pause før han blir tatt av.

Kessie – 6.0 – Som så mange andre er det en kamp av to halvdeler. God i førsteomgang, hvor han blant annet får en noe heldig assist til Zlatan. Sliter med å stenge midten etter pause og blir tidvis overløpt da.

Bennacer – 6.5 – Gjør veldig mye på den sentrale midtbanen. Dekker store rom, styrer tempoet i spillet og finner gode løsninger. Får mindre å gjøre med ball etter pause, men spiller ikke så verst da heller.

Rebic – 6.5 – Et konstant uromoment! Scoret det første målet og var i nærheten av flere, samt at han tar seg forbi motspillere gang på gang. Ekstremt uforutsigbar og en svært god tilvekst til Milans offensive spill de siste ukene.

Calhanoglu – 6.0 – Leverer en god førsteomgang i ny rolle. Er fryktelig nær scoring med sitt stolpeskudd, bidrar godt i det oppbyggende spillet og ligger tett nok på Zlatan til at han plukker opp viktige andreballer. Veldig anonym etter pause.

Ibrahimovic – 7.5 – Ender med en scoring og assist, og er så utrolig nær å sette inn utligningen helt på tampen, men headingen går i stolpen! Vanvittig sterk i duellspillet og er svært viktig for Milans angrepsspill her. Sliter med å prege kampen når Milan blir trykket tilbake, forståelig nok.

Innbyttere: Leao – I/V – Klarer ikke prege kampen når han kommer inn de siste 10.

Paqueta – I/V – Oppløftende innhopp! Veldig nær en assist når Ibrahimovic header i stolpen. Kvikk i beina og skaper en del.

Bonaventura – I/V – Får lite tid til å gjøre noe og utretter lite.

Pioli – 5.0 – Treffer klokkerent taktisk med inngangen til kampen. Milan utklasser tidvis Inter i førsteomgang og er overlegne, men det som skjer etter pause er rett og slett svakt, både prestasjonen og det taktiske. Pioli burde gått over til tre på midten når man så at det ble trøbbel etter pause, men i stedet holder han byttene helt til det 80 minutt. Det er vanskelig å forstå hvorfor, og Milan taper kampen på at de ikke får gjort endringer når laget sliter. Sliter også med å forstå valget av Kjær over Musacchio, for dette var igjen en svak prestasjon fra dansken.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page