top of page

Spillervurderinger: Inter – Milan (3-2)Milan spilte en svært god andreomgang mot Inter, men kom likevel til kort i Derby della Madonnina. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 5,5 – Kan faktisk ikke gjøre noe med baklengsmålene, kanskje sett bort fra straffen, selv om det kommer tre fra Icardi. Gjør et par ok redninger på skudd fra distanse. Har en jobb å gjøre med ball i beina, hvor han rett og slett er direkte svak til tider.

Musacchio – 5,5 – Må dele skylden med Bonucci for sviktende markering på det første målet. Gjør ellers en solid jobb defensivt og bidrar også fremover i banen. Får en ball i nettet, men blir avvinket for en klar offside.

Bonucci – 5,0 – Svikter litt i markeringen på det første, selv om det er et helt makeløst innlegg. På det andre baklengsmålet gjør han igjen en svak markeringsjobb mot en smart Icardi. Sett bort fra de to situasjonene er Bonucci god, og bryter strålende foran ved en del anledninger, men to avgjørende feil trekker en hel del ned.

Romagnoli – 5,5 – Trygg med ball og gjør få feil. Noe passiv i et par situasjoner, hvor Candreva kommer litt enkelt til. Det gir blant annet Candreva muligheten til å slå innlegget på 1-0, uten at Romagnoli kan lastes nevneverdig for det.

Borini – 6,5 – Overrasker nok en gang som vingback. To målgivende, hvor den siste kommer ved et helt fantastisk innlegg! Kommer seg også til en del brukbare muligheter selv og er svært god offensivt. Gjør også noen feil med ball og posisjonerer seg tidvis litt svakt defensivt, men jobber det inn igjen med en vanvittig innsats.

Kessie – 5,0 – Har en fantastisk involvering, hvor han vender bort Valero og spiller frem Borini til en god mulighet rett før pause. Sett bort fra det er Kessie anonym, og blir mannen Montella ofrer i pausen.

Biglia – 5,0 – Tidvis god, men så er det noen unødvendige feil som ødelegger noe voldsomt. Spesielt på 2-1 er det et grusomt balltap, og mangel på kynisme når han ikke stopper Icardi i etterkant. Sliter med å tette rommet på midten godt nok og mangler forflytningskapasitet. Gjør også en hel del bra, men det overskygges av feilene.

Bonaventura – 6,0 – Skaper mye trøbbel ved å drive gjennom midten og er en av de som bidrar best offensivt. Får også betalt med en scoring etter et dypt løp inn i boksen. Blir tidvis tatt litt ute av posisjon når Milan mister ballen, da han ligger vel høyt i banen.

Rodriguez – 4,5 – Blir syndebukken, når han av en eller annen idiotisk grunn holder D’Ambrosio i en ufarlig situasjon og lager straffe. Blir overspilt litt vel enkelt på 1-0 og er langt unna sitt vanlige nivå i denne kampen.

Andre Silva – 6,0 – Sliter litt med å involvere seg ofte nok, men gjør en hel del bra når han får ballen. Har utsøkt teknikk og er sterk i kroppen, men sliter med å finne rollen sin i førsteomgang. I andre kommer det seg og Silva kommer til et skudd som går i stolpen, samt et par gode forsøk utover det.

Suso – 6,0 – Veldig svak førsteomgang, men spiller seg stort opp når han får en rolle som passer bedre etter hvilen. Det gir en helt nydelig scoring, og Suso skaper mye i de siste 45.

Innbyttere:

Cutrone – 6,0 – Utretter ikke så mye selv, men blir viktig i rollen som bakromsspiss. Klarer også å ta en del av duellene og jobber knallhardt, hvilket bidrar til at Milan kommer inn i kampen igjen.

Locatelli – I/V – Godt innhopp, hvor han viser at han virkelig har et hode for de store kampene. Voldsom intensitet, og det spørs om ikke Montella bør gi unggutten mer tillit igjen snart.

Montella – 5,5 – Bommer med laguttaket og det blir en svak førsteomgang. Gjør en endring i pausen og får et godt svar, men dessverre blir det ikke poeng av det. Har en stor jobb å gjøre med det defensive, hvor det virker som om spillerne er noe usikre på rollene sine. Spesielt markeringen i boks, og kynismen som kreves for å stoppe overganger, virker helt fraværende. Kan ikke starte en spissduo hvor ingen jager bakrommet, og må gi Silva andre instrukser om han skal starte i tospann med Suso.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page