top of page

Spillervurderinger: Inter – Milan(2-2)Mål fra begge Milans midtstoppere reddet poeng mot Inter, etter et overtidsdrama av de sjeldne. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Havner på halvdistanse på 1-0 og vanligvis så reaksjonssterke Donnarumma er også litt sent opp med hanskene når Perisic setter innscoringen. Sjanseløs på den andre, og står ellers en godkjent kamp.

Calabria – 4,5 – Virket noe preget av anledningen og fikk det virkelig ikke til her. Svak posisjonering og blir også gått av forholdsvis lett ved en del anledninger. Spiller seg litt opp i andre omgang, men er rundingsbøye på 2-0 og tas av før Milan kommer tilbake.

Zapata – 7,0 – Ny solid opptreden fra colombianeren, som ikke er involvert i noe av det Inter skaper og ellers opptrer solid i duellspillet og bra med ball. Sniker seg inn på bakre og setter den uvurderlige 2-2-scoringen med en strålende avslutning.

Romagnoli – 6,5 – Først og fremst en strålende scoring, som gir Milan muligheten til å komme tilbake. Stopperen er en strålende ballspiller og er viktig i frispillingen, men defensivt har han et par småstygge feilvurderinger og markeringsjobben på 2-0 er svak.

De Sciglio – 5,0 – Ikke kontant nok i duell med Candreva på 1-0, men har ellers ganske god kontroll på det Inter foretar seg på hans side, selv om han kunne overtatt markeringen på 2-0. Tynt med bidrag fremover.

Fernandez – 6,5 – Nydelig driv med ball. Har tekniske ferdigheter til å skape ting på egenhånd og er også en kreativ kraft. Bidrar godt både offensivt og defensivt, og leverer en god forestilling.

Sosa – 6,0 – Varierer en hel del gjennom oppgjøret, og går fra det strålende til det katastrofale. Gjør et par stygge feil som kunne blitt straffet hardere om Inter var mer presise, men bidrar også med et par strålende pasninger. Jobber godt defensivt, men løper seg helt tom og må ut med kvarteret igjen.

Kucka – 5,0 – Løper mye i mellom og kommer aldri ordentlig inn i kampen. Det blir egentlig aldri noen ordentlig midtbanekrig, og Kucka er ingen teknisk elegant. Mye på etterskudd og blir helt korrekt tatt av etter en knapp time.

Suso – 7,0 – Svært frisk i starten og setter opp et par gode sjanser. Har også et godt skuddforsøk før han forsvinner litt mer ut av oppgjøret en periode. På slutten viser han dog sine kvaliteter igjen, med en assist og en god døball som ender i 2-2.

Bacca – 6,0 – Vi har sett Bacca forsvinne ut av slike kamper en rekke ganger før, og det er tilfellet her også i store deler av kampen. Spissen kommer dog til noen sjanser, spiller frem Deulofeu på strålende vis helt i starten og har den viktige assisten på 2-2. Da får det være at han ikke spiller noen stor kamp, for her er han kampavgjørende.

Deulofeu – 7,5 – Spanjolen er så hurtig og kvikk at Inter ikke finner midler til å stoppe ham. Kommer seg forbi D’Ambrosio og hans forsvarskolleger ved en rekke anledninger. Skaper enormt med sjanser, både for seg selv og andre, selv om effektiviteten ikke er bra nok.

Innbyttere:

Locatelli – 6,5 – Går inn for en svak Kucka og preger kampen i langt større grad enn slovaken. Mye involvert og har et tenningsnivå som nesten er litt i overkant, men bidrar godt til at Milan kommer tilbake i dette oppgjøret.

Lapadula – I/V – Ikke all verdens til innhopp her. Kommer ikke til noen sjanser på de tjue minuttene han får, men jobber som alltid på det som er av baller.

Ocampos – I/V – Får ikke nok tid til å prege kampen nevneverdig.

Montella – 6,5 – Milan var best i store deler av dette oppgjøret. Til tross for at Inter er et lag som på papiret har en bedre stall kom Milan til flest sjanser, hadde ballen mest og vant det meste av dueller. Kommer under 2-0 til pause etter to kjappe mål fra Inter, men igjen kommer Milan tilbake og den lagmoralen man har vist under Montella imponerer stadig.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page