top of page

Spillervurderinger: Inter – Milan (1-0)Donnarumma – 4,5 – Fryktelig rufsete feltarbeid i denne kampen og det straffer seg til slutt når han er ute på en grusom bomtur og etterlater målet åpent for Icardi. En god redning, men ellers ikke mye å skryte av.

Calabria – 6,5 – En av Milans beste i denne kampen. Har stort sett god kontroll på Perisic, selv om han blir utfordret ofte og tidvis havner i vanskelige situasjoner når Asamoah dobler. Tynt offensivt.

Musacchio – 5,0 – Relativt solid i 91 minutter, men så svikter det fullstendig på overtid. Blir rundlurt av Icardis bevegelse og havner på etterskudd, før han sklir og ikke engang kommer seg inn i duellen. Også noe posisjoneringsproblemer ellers i kampen.

Romagnoli – 6,0 – Veldig god frem til bakengsmålet, hvor han gjør en helt fryktelig jobb når det kommer til å blokkere innlegget. Det er en av hans store svakheter, og han nærmest lar Vecino slå inn når han trekker kroppen unna fremfor å gå inn i motspiller. Ellers god, og gjør en fantastisk blokkering når Icardi er på vei alene igjennom.

Rodriguez – 6,0 – Fortsetter å prestere solid og jevnt. Gjør få feil og har bra kontroll defensivt, men slår i overkant mange planløse baller oppover, dels fordi det er dårlig med spillalternativer fremover i banen.

Kessie – 6,5 – Gjør en stor jobb på midten og vinner et stort antall dueller, og leser også spillet godt i en del avgjørende situasjoner defensivt. Har dog i overkant mange balltap når han skal spille ut etter å ha brutt Inter-angrep, men uten ham ville midtbanen fort blitt overkjørt her.

Biglia – 5,5 – Virker litt preget i førsteomgang, etter å ha fått seg en smell tidlig. Dekker for lite rom i toppkamper og det blir veldig åpent i midten til tider.

Bonaventura – 5,0 – Sliter med å prege kampen og blir løpende mye i mellom i store perioder. Veldig anonym, og det forventes mer av en spiller som Bonaventura i slike kamper.

Suso – 5,5 – Gjør en solid jobb og vil mye, men mangler tempo når Milan skal ligge dypt og kontre. Blir løpt opp veldig enkelt når han ikke settes opp rundt 16-meteren og dermed blir det litt tamt fra spanjolen. Får en stor mulighet, men treffer ikke godt nok.

Higuain – 5,5 – Får så godt som ingenting å jobbe med. Blir forståelig nok frustrert utover i kampen.

Calhanoglu – 5,0 – Lite involvert og mangler i likhet med Suso tempo når det skal kontres. Utretter svært lite her.

Innbyttere: Cutrone – 5,0 – Jobber som ingen andre, men han er ingen venstrekant og det blir ganske synlig når han får ballen ute på kanten.

Bakayoko – I/V – Syltynt innhop.

Abate – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Gattuso – 4,5 – Ned på jorda igjen, og det så til de grader. Dette var svakt og spesielt taktisk er det mye å kritisere. Milan ligger fryktelig dypt, men har ingen kontringsspillere på banen og når det skal byttes er det i mine øyne åpenbart at Castillejo burde være førstevalg inn som kant. Byttet av Kessie er også vanskelig å forstå. Inngangen til kampen er svak og andreomgangen er helt sjanseløs.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page