top of page

Spillervurderinger Inter-Milan


Etter et opphold fra seriefotball pga landslagspause var Serie A endelig i gang igjen denne helgen med derby della Madonnina øverst på menyen. Det hele endte i et bittert 0-1 tap. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

Lopez 6.5

Flere potensielt matchvinnende inngripner, bla alene med Icardi. Sjanseløs på scoringen. Må stille inn siktet foran neste helg da han hadde et par grusomme utspill.

Abate 6.0

En finfin kamp fra backen. Bra med fremover og god kontroll defensivt. Formasjonen resulterer i at han til tider etterlater seg store rom bakover.

Romagnoli 7.0

En meget bra opptreden som lederen for et solid Milan-forsvar. Viser seg som en duellsterk og klok spiller til tross for sin unge alder.

Zapata 6.5

Viser seg å være en god samarbeidspartner for Romagnoli. God stort sett hele kampen. Trygghet i farten han besitter.

De Sciglio 6.0

Det beste han har levert på en god stund. Vinner flere dueller og bidrar til at Perisic har en meget rolig aften. Løper mye, men kan bli enda bedre offensivt. Må også lære seg å holde linja da han ved et par anledninger opphever offside som fører til gode sjanser for Inter.

Kucka 6.5

Jobber utrettelig. Et par-tre ganger drar han til og med av Inter-spillere før han forserer fremover. Fint driv og et positivt tilskudd til midtbanen. Byttet ut etter 72 minutter.

Montolivo 6.5

Mange stilte spørsmålstegn ved at han i det hele tatt fikk starte, men han stilnet kritikerne med en god kamp. Fungerer greit i rollen som ballfordeler, men viktigst av alt er han ganske bra defensivt og står for gjenvinninger.

Bonaventura 6.0

Den mannen slutter ikke å løpe. For det meste smart offensivt, men varter opp med et par hodeløse skuddforsøk der pasning ville vært klokere. Ser ut til å trives i midtbanetreeren.

Honda 4.0

I formasjonen vi spiller er Trequartistaen kanskje den viktigste rollen i laget. Han skal fungere som bindeleddet mellom midtbanen og angrepet og kan fort være tunga på vektskålen i en kamp som dette. Honda er ikke god nok til å utgjøre en forskjell i dagens Milan. Det går for tregt med både beina og hodet. Bidrar ikke med noe som helst, bortsett fra balltap. Byttet ut etter 81 minutter.

Luiz Adriano 6.0

Får en pangstart på kampen med tre gode muligheter til å gjøre mål i første omgang. Går på de riktige løpene og samspillet mellom han og Bacca er en fryd å se på. Må sette sjansene sine.

Bacca 7.0

Meget solid opptreden, spesielt første omgang. Spiller spissmakkeren sin alene med keeper ved to anledninger. Trygg og god med ball. Dabbet litt av i andre omgang. Byttet ut etter 62 minutter.

Poli n/a

For lite spilletid til å gi en vurdering med noe særlig tyngde.

Cerci n/a

Klarer ikke sette preg.

Balotelli 7.0

I motsetning til Cerci er han virkelig med å sette preg. Vil veldig mye og har et skudd fra ca. 25 meter som dundrer i stanga og enda et langskudd som Handanovic redder mesterlig. Vil se mer av dette.

Mihajlovic 6.0

Ble stilt spørsmålstegn ved laguttaket i forkant av kampen, da han bla. dropper De Jong til fordel for Montolivo og velger å starte med Kucka. Stilner dog kritikerne med et Milan som går ut i hundre og eier kampen de første 25 minuttene. Småkritisk til at Honda ikke ble tatt av tidligere og at Bacca blir byttet ut. Man begynner å se konturene av laget til Mihajlovic med god defensiv struktur og knallhard jobbing. Kun uflaks gjør at Milan ikke ender med poeng i kveld.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page