top of page

Spillervurderinger: Hellas Verona – Milan (3-0)Seriekampen mot Hellas Verona endte totalt motsatt av hva cupoppgjøret gjorde, og Milan gikk på et stygt 3-0-tap. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 5,0 – Kan ikke gjøre så mye med målene, men slipper inn tre av fire skudd på mål. Burde kommet ut i feltet på den første scoringen, og bør ha den innen rekkevidde.

Calabria – 4,5 – Forferdelig markeringsjobb på corneren som gir 1-0, og sliter ellers med posisjoneringen i store deler av kampen. Bidrar med et par gode fremspill i angrep, uten at det gir noe sluttprodukt.

Bonucci – 5,0 – Kan ikke gjøre så mye annerledes på målene, selv om han kanskje bør klare å komme tettere i for å blokkere innlegget på 2-0. Blir litt vel hissig på å gjøre ting på egenhånd utover i kampen.

Romagnoli – 4,0 – Fryktelig svak dag på jobben. Opphever offsiden på 2-0, når Bonucci setter linja som stopper på ballsiden, og har helt feil kroppsstilling når innlegget kommer. Gjør også en noe svak pressjobb på 3-0, men det er en vanskelig situasjon.

Rodriguez – 5,5 – Sliter tidvis litt defensivt, men leverer alt i alt en grei omgang før han blir tatt av. Bidrar ikke like mye offensivt som man forventer, men er trygg med ball og får brukt den gode venstrefoten ved noen anledninger.

Kessie – 5,5 – Starter kampen godt og bidrar godt til det trykket Milan skaper i starten av kampen, men faller i prestasjonene utover i kampen sammen med resten av laget. Setter opp Suso til flere gode sjanser og har et par gode avslutninger selv, men gjør ikke en god nok jobb defensivt

Montolivo – 5,0 – Tidvis litt tilbake til de problemene vi har sett så mange ganger før, hvor tempoet blir for lavt og feilprosenten for høy. Det er riktignok bare i perioder, og egentlig balanserer Monty midtbanen helt greit frem til han byttes ut.

Bonaventura – 5,0 – Er i likhet med Kessie påskrudd fra start og periodevis god, men skaper ikke like mye som ivorianeren. Har et par fine fremspill som kunne gitt scoring, men både Bonaventura og lagkameratene slet med kvaliteten på avslutningene her.

Suso – 5,0 – Det er helt ubegripelig at Suso ikke ender med målpoeng i denne kampen, men det mangler det lille ekstra hele veien. Har hele åtte nøkkelpasninger som skaper sjanser, skyter syv ganger og slår ti innlegg. Problemet ligger i at det er null av innleggene som treffer, og at kvaliteten på skuddene ikke er god nok.

Kalinic – 4,0 – Starter med en fin flikk og et godt avslutningsforsøk, men blir veldig borte utover i kampen. Roter bort en kjempesjanse like etter pause, når han regelrett bommer på ballen i en god skuddposisjon.   Byttes ut før timen er spilt.

Borini – 3,5 – Skaper så godt som ingenting i den omgangen han spiller kant og gjør en helt grusom omgang som back. Klarer ikke rydde unna i sin sone på 1-0, glipper markeringen på 2-0 og mister ballen før 3-0.

Innbyttere:

Cutrone – 4,5 – Skuffende tam og anonym i den omgangen han får. På ingen måte i nærheten av prestasjonene fra midtuken.

A. Silva – 5,0 – Kommer seg til et par ok avslutninger og er involvert i noen gode angrep, men alt i alt et svakt innhopp.

Locatelli – I/V – Mye involvert i forsøket på å komme tilbake, men lykkes ikke med så mye. Gjør en grusom returjobb på 3-0, hvor han ikke orker å løpe hjem og overlater Bonucci og Romagnoli alene.

Gattuso – 4,5 – Dette var en merkelig kamp! All statistikk fra oppgjøret tyder på at Milan burde vunnet, og det ganske klart. Fra start så Gattusos menn påskrudde ut, og skapte bra med sjanser. Uttellingen uteble og man ble straffet knallhardt på en dødball, hvilket virket å gi laget en mental knekk. Spillerne stresset og slet med å finne rytmen, og utover i andreomgang var det mer desperasjon enn kontroll over det Milan gjorde. Det er også vanskelig å forstå byttet av Rodriguez, og Borini slet veldig som venstreback. Etter overkjøringen mot nettopp Hellas Verona i midtuken er det også mulig å spørre seg hvorfor man gjør de byttene man gjør, og Borini og Kalinic spiller på ingen måte en god kamp. Mye å ta tak i, selv om innstillingen virket bra fra start.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page