top of page

Spillervurderinger: Hellas Verona – MilanMilan tapte i går 1-2 mot Hellas Verona. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 7,0 – Hvor hadde Milan vært uten 17 år gamle Gigio? Står frem med en rekke fantastisk redninger og holder laget inne i kampen til siste slutt. Kan ikke lastes for å slippe inn verken straffen eller frisparket.

Abate – 5,5 – Spiller en helt grei kamp. Har relativt god kontroll defensivt, men bidrar i for liten grad fremover på banen.

Zapata – 5,5 – Gjør mye bra, i form av at han hindrer Verona-spillerne i siste liten. Problemer er at han litt for ofte havner i situasjoner hvor han må levere heltedåder. Totalt sett en grei forestilling, men problemer med posisjoneringen.

Romagnoli – 4,5 – Fryktelig store vansker med å håndtere Pazzini, og får trøbbel i nesten alle dueller. Må reddes av lagkameratene ved en rekke anledninger og spiller en av sine svakeste kamper for sesongen.

De Sciglio – 6,0 – Må av etter om lag en halvtime etter å ha fått en stygg ansiktsskade. Leverer en grei kamp og går av når Milan leder 1-0.

Kucka – 5,0 – Blir løpende i mellom og kommer aldri helt inn i oppgjøret. Svakt pasningsspill, men gjør en solid jobb defensivt. Tøff i duellspillet og dekker store rom.

Montolivo – 4,0 – Uinspirert, temposvakt og halvhjertet. Kunne blokkert 2-1-scoringen om han hadde hoppet med resten av muren fremfor å trekke seg. Et par helt ubegripelige pasningsfeil.

Jose Mauri – 6,0 – Den kanskje eneste utespilleren som leverer en forholdsvis god kamp. Slår noen nydelige pasninger og er aktiv både offensivt og defensivt. Dynamisk midtbanespiller som endelig får den muligheten han fortjener.

Honda – 5,0 – Leverer skuddet som gir returen på scoringen, men ellers er det relativt tynt. Slår et par fine stikkere og gjør få feil.

Menez – 5,0 – Scorer sitt første mål etter skaden, men sliter med å komme til sjanser og er lite involvert. Mangler litt på tempoet som gjorde ham så målfarlig forrige sesong.

Bacca – 4,0 – Dette begynner det å bli kjedelig å skrive, men blir igjen fryktelig anonym i store deler av kampen. Må mates for å levere noe, og i dette oppgjøret klarer han ikke å sette sjansene han får heller. Roter bort en enorm mulighet med en fullstendig unødvendig rabona. Kommer det en godt bud til sommeren bør veien ut døra være kort.

Innbyttere:

Antonelli – 6,0 – Viser umiddelbart at han har noe å tilføre og slår en rekke gode innlegg. Alltid angrepsvillig og et konstant uromoment langs venstrekanten.

Luiz Adriano – I/V – Forholdsvis svakt innhopp. Blir feilaktig avvinket for offside når han setter opp en god mulighet.

Brocchi – 3,5 – Et mer uinspirert Milan-lag har jeg ikke sett på fryktelig lenge. Temposvakt, stillestående og tamt, samtidig som man lar en fryktelig svak motstander kjøre kampen. Milan slipper til 12 skudd på mål, og 28 avslutninger totalt. Mot allerede nedrykksklare Hellas Verona! Dette er sesongens kanskje aller svakeste prestasjon, og et poeng på kampene mot Carpi og Hellas Verona er katastrofalt.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page