top of page

Spillervurderinger: Genoa – Milan (3-0)Milan kom fort ned på jorda etter seieren mot Juventus og tapte hele 3-0 mot Genoa. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan egentlig ikke lastes for noen av målene, og har ikke veldig mye å henge fingrene i ellers. Får en umulig oppgave på de to siste, og den første scoringen kommer fra så kort hold at man ikke kan kreve en redning.

Poli – 4,0 – Får mye av skylden for manglende markering på 0-1, men der forsøker han å sette Ninkovic offside. Må dog ha bedre kontroll på linja for å ta en slik manøver. Ellers i kampen sliter han med ball og blir tidvis kledd av defensivt, blant annet i situasjonen hvor Paletta blir utvist.

Paletta – 4,5 – Fra de høyeste topper til de dypeste daler. Var stor mot Juventus, men her ødelegger han hele kampen når han mister hodet fullstendig og pløyer ned Rigoni på fryktelig vis.

Romagnoli – 5,0 – Spiller egentlig en relativt god kamp i store perioder, men har en fryktelig svak involvering mot Pavoletti på 0-3 som trekker ned en hel del. Gjør mye konstruktivt med ball og har en strålende pasningsfot.

De Sciglio – 6,0 – Ikke direkte involvert i noen av baklengsmålene, selv om 0-2 kommer fra hans side. Gjør sine saker forholdsvis greit og fortsetter den positive trenden. Et par svært gode involveringer defensivt og blir også fint med i angrep ved en del anledninger.

Kucka – 4,5 – Har vært god denne sesongen, men dette var rett og slett veldig svakt. Mangler litt tempo i pasningsspill og ballbehandling og dermed stopper det opp hos Kucka for ofte. Uheldig og udyktig når han sklir inn 0-2 i eget nett.

Locatelli – 5,5 – Raskt ned på jorda igjen etter Juve-triumfen. Gjør en solid jobb defensivt i store deler av kampen, men trekkes mye for det grusomme presset på Rincon i forkant av 0-1. Locatelli hadde i det hele tatt litt problemer med Genoas nummer 88. Med ball er Locatelli god i denne kampen, og han distribuerer bra med ball. Setter opp Bacca til det som skal være scoring.

Bonaventura – 6,5 – Milans beste i det som var en grusom kamp for Milan som kollektiv. Har et fantastisk rykk og skaper stadig ubalanse hos Genoa når han er involvert. Kommer til sjanser, skaper sjanser for andre og gjør i det hele tatt en ganske god kamp.

Honda – 4,0 – Fikk endelig sjansen fra start, men viser seg overhodet ikke tilliten verdig. Et godt innlegg som kunne blitt noe, men ellers er det syltynt. Lite involvert, mange balltap og svært forutsigbar i alt han foretar seg. Opphever offsiden på håpløst vis på 1-0 og setter dermed laget i en vanskelig posisjon.

Bacca – 5,0 – Har ikke vært i form den siste tiden og fortsetter å slite her. Sløser bort en kjempemulighet med en dårlig touch. Setter opp Niang fint til en god mulighet i førsteomgang. Ofres når Paletta blir utvist og får i det hele tatt for lite å jobbe med.

Niang – 6,0 – Ikke noen stor opptreden, men Niang er involvert i alt Milan skaper så lenge han er på banen og franskmannen er den eneste i angrepsrekken som byr Genoa på trøbbel.

Innbyttere:

Gomez – 5,5 – Får vanskelige arbeidsforhold når han blir satt inn i det Milan blir redusert til 10 mann. Løser sine oppgaver greit, men er en del av et lag som slipper inn to. Blir kanskje dratt litt langt ut av posisjon for å følge et løp på 0-3.

Luiz Adriano – 5,5 – Får ikke veldig mye å jobbe med. Bra i duellspillet og bidrar til litt mer trykk på topp, men skaper ingenting på den halvtimen han får.

Suso – 6,5 – Viser hvor viktig han er når han kommer inn. Tar med Genoa-spillerne på løpetur gang på gang og kommer seg til gode posisjoner, men det mangler litt på sluttproduktet. Uansett et veldig godt innhopp i en vanskelig situasjon.

Montella – 5,0 – Får et brutalt møte med virkeligheten igjen etter den fantastiske triumfen mot Juve i helga. Velger å rotere på laget og det blir skjebnesvangert, da verken Poli eller Honda klarer å komme inn i laget på en god måte. Samtidig er dette til dels et problem som skyldes den manglende bredden og Montella kan ikke starte med de samme 11 hver kamp. Milan slipper kun til ett skudd før utvisningen og trykker Genoa bra i perioder, selv med 10 mann, men det skapes for lite. Byttene treffer dårlig, men det er ingen overraskelse at det ble tøft borte på Luigi Ferraris.

1 visninger0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page