top of page

Spillervurderinger: Genoa – Milan (1-0)


Milan tapte i går 0-1 borte mot Genoa. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6,0 – Kan ikke lastes for målet, da frisparket går via muren og dermed setter keeperen ut av spill. Ellers god kontroll på det meste, uten at Genoa setter ham på så mange prøver.

Calabria – 5,5 – Sliter tidvis med å håndtere Laxalt og ender på etterskudd i for mange situasjoner. Lager unødvendig mange frispark. Relativt mye involvert offensivt.

Zapata – 4,5 – Ekstremt ukonsentrert og spiller bort ballen på fryktelig ugunstige tidspunkt, blant annet ved Romagnolis andre gule. Lever ofte på fysikken, men faller tidvis igjennom på det tekniske og mentale og her var det totalsvikt i dette oppgjøret.

Romagnoli – 5,0 – Spiller egentlig ganske godt frem til han blir utvist i det 42. minutt. Flere gode involveringer i det defensive og også trygg med ball, men bærer fortsatt preg av manglende rutine. Lager bare to frispark, men får to gule, noe som er strengt. Måten han går inn på den andre er dog unødvendig.

De Sciglio – 5,5 – Stort sett bra kontroll mot Capel, men slipper spanjolen litt for lett innover i banen ved noen anledninger. Solid i kroppsdueller, men burde bidra med mer fremover på banen.

De Jong – 5,0 – Spiller ute av posisjon og bærer preg av det. Sliter med å utfordre motstander med ball og hindrer tempoet i angrepene. Spiller med en voldsom intensitet og lykke som regel, men laget et unødvendig frispark som ga kampens eneste mål.

Montolivo – 5,0 – Mangler tempo til å dekke store nok rom defensivt, og midtbanen blir tidvis vidåpen når indreløperne blir med frem. Leverer godkjent med ball, men bruker for lang tid med ballen og sliter med å finne de helt strålende løsningene.

Betolacci  6,5 – Leverer i likhet med resten av laget en førsteomgang under pari, men etter hvilen viser han svært positive tendenser. Fremoverrettet, uredd og kreativ. Lykkes med en hel del og skaper flere store sjanser. Fryktelig nært scoring.

Bonaventura – 5,5 – Vrir seg i muren og dermed fortsetter ballen mot mål, fremfor å stoppe i muren på 0-1. Sliter litt med å prege kampen som bindeleddet mellom midtbaneleddet og angrepet, men spiller seg etter hvert opp. Gode dødballer og solid defensiv innsats.

Luiz Adriano – 6,0 – Sterk med mann i rygg, noe som tillater laget å flytte etter. Kommer seg til én bra mulighet og legger strålende til rette på Bertolaccis kjempesjanse. Fantastisk arbeidsmoral i det defensive.

Balotelli – 6,5 – Ikke veldig synlig i førsteomgang, men beviser i andreomgangen at han blir en mann å regne med denne sesongen. Involveres mye og spiller andre gode. Sterk med ball og utsøkt teknikk, men klarer dessverre ikke finne nettmaskene.

Innbyttere:

Ely – 6,0 – Spiller en fin omgang som stopper. Bra kontroll defensivt. Får en kjempemulighet til å gjøre 1-1 med kampens siste berøring, men treffer ikke på mål med hodestøtet.

Kucka – I/V – Tilfører større offensiv kraft og får en gigantisk sjanse som dessverre rotes bort med en dårlig touch.

Bacca – I/V – Lite tid til å utrette noe, men legger fint til rette på Kuckas sjanse og burde fått en assist.

Mihajlovic – 4,5 – Dette tapet skyldes i relativt stor grad taktiske feil, selv om noen store individuelle feil er det som står frem som de matchavgjørende situasjonene. Sluppet inn mål i alle kamper så langt og må få ryddet opp defensivt, men den største utfordringen ligger i midtbaneleddet. Det ser ikke ut til å fungere med De Jong og Montolivo på banen samtidig i en 4-3-1-2, og i alle fall ikke med dagens rollefordeling. Heller ikke trequartistaen har fungert spesielt godt så langt. Her må man finne løsninger, og det relativt raskt.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page