top of page

Spillervurderinger: Genoa – Milan (0-2)Milan tok en sterk seier borte mot Genoa, og har igjen klatret inn i topp 4. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Har virkelig spilt seg opp i det siste, og er nå oppe på det nivået man kanskje hadde ventet at han skulle være på. Stenger buret her, med noen store redninger! Har en enorm dobbelredning og får også noen viktige fingrer på Velosos suser fra distanse.

Abate – 6,5 – Leverer en fin match, hvor han gjør sine saker godt når han må inn som stopper etter Zapatas skade. Har bra kontroll på Kouame og har fortsatt bra med fart i beina.

Zapata – I/V – Må dessverre ut med en muskelskade tidlig i kampen.

Musacchio – 7,0 – Veldig solid med tanke på hvor lite han har spilt den siste tiden. Opptrer intelligent, posisjonerer seg godt og er trygg med ball. Noen småfeil, men totalt sett veldig bra levert.

Rodriguez – 6,0 – Bra defensivt, men er ikke i flyt fremover om dagen. Gjør en livsviktig takling på Pandev i andreomgang.

Suso – 7,0 – Uvanlig lite involvert, men blir likevel avgjørende. Setter opp Conti i forkant av 1-0, og setter selv inn 2-0 med en meget sterk prestasjon når han holder unna en motspiller og setter ballen stolpe inn med feil fot! Kvikk med ball i beina.

Bakayoko – 7,5 – Helt enorm. Står frem som en bauta i kamp etter kamp nå. Regjerer på midtbanen med en voldsom fysikk og løser også ting veldig bra med ball.

Paqueta – 7,0 – Utrolig nær drømmescoring i sin første start i Serie A! Treffer stolpen med et nydelig volleyforsøk, og gjør ellers en hel del lekre ting. Det blir tidvis også litt for mye av det gode, med noen skumle balltap, men alt i alt en veldig lovende forestilling.

Calhanoglu – 6,0 – Fint samspill med Paqueta og en helt grei kamp fra tyrkeren. Trygg med ball og slår noen fine stikkere.

Borini – 6,5 – Du får det du forventer! Borini jobber utrettelig, løper og trykker til. Det resulterer i en scoring og alt i alt et godt bidrag fra Borini.

Cutrone – 6,5 – Har tatt steg i det oppbyggende spillet og viser det når han setter opp Suso til 2-0 med en nydelig pasning. Får ikke så mye å jobbe med, men tar duellene og jobber svært godt på topp.

Innbyttere: Conti – 7,0 – Helt fantastisk til å slå innlegg, og det gir en assist også i denne kampen! God timing sammen med Suso. Noe smårusk defensivt.

Jose Mauri – I/V – Ikke så mye tid på banen, men gjør en god jobb og vinner ballen i forkant av 2-0.

Castillejo – I/V – Inn helt på tampen.

Gattuso/Riccio – 6,5 – Førsteomgangen var virkelig ikke bra, men Milan tar tre poeng og holder nullen. Utover i andreomgang ser det betydelig bedre ut og med såpass mange fravær var dette en veldig solid seier.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page