top of page

Spillervurderinger: Genoa – Milan (0-1)Milan spilte en jevn kamp mot Genoa, og det var ikke før godt inne i overtiden at Andre Silva satte inn kampens eneste mål med sin første scoring i Serie A. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Settes ikke på så mange prøver og har grei kontroll på det som kommer mellom stengene, bortsett fra den annullerte scoringen.

Borini – 5,5 – Sliter tidvis veldig med å håndtere Laxalt, og blir overløpt i perioder. Bidrar greit fremover, men samspillet med Suso sitter ikke veldig godt.

Bonucci – 6,5 – Solid opptreden. Leverer godt i duellspillet og har også et par gode offensive bidrag, hvor han viser sin gode pasningsfot.

Romagnoli – 6,0 – Har noen stygge markeringsglipp, som fort kunne gitt scoring i mot. Det ødelegger litt for en ellers god kamp, hvor han vinner bra med dueller og leverer et par svært viktige taklinger.

Rodriguez – 7,0 – Svært god offensivt, hvor han dobler fint på kanten og slår flere gode innlegg. Har også flere gode fremspill, samt at han gjør en god jobb med å håndtere en frisk Lazovic.

Kessie – 6,0 – Ikke hans beste kamp, men helt på det jevne. Sterk i duellspillet og greit levert med ball.

Biglia – 6,0 – Trygg med ball og styrer spillet fint, men har ikke all verden å gjøre på den sentrale midtbanen da det meste av Genoas angrep foregår på sidene.

Bonaventura – 6,5 – Flink til å komme seg i avslutningsposisjoner, og er bra involvert i det offensive. Nære scoring ved flere anledninger, men ikke helt fininnstilt sikte for tiden

Suso – 6,5 – Leverer den avgjørende assisten, men ellers er det ganske svakt. Slår svært mange innlegg, men presisjonen er svak i de fleste tilfellene. Skal ha for at han er mye involvert i det offensive og skaper bra med muligheter. Hjelper knapt til hjemover.

Kalinic – 5,5 – Tidvis bra i det oppbyggende spillet, men har lite å bidra med der det skal avgjøres. Kommer seg knapt til sjanser og er ganske tam i det store og hele.

Calhanoglu – 6,5 – Skaper som alltid mye og kommer seg til svært mange sjanser. De sitter ikke helt, men tyrkeren gjør mye bra.

Innbyttere:

Cutrone – 5,5 – Bidrar med aggressivitet og gode bevegelser, men sliter med å involvere seg.

A. Silva – 7,0 – Endelig satt den i seriesammenheng! Kommer inn de siste 20 og viser enorm vilje. Er i kontant bevegelse og det betaler seg til slutt i scoring i det han løper seg fri fra markeringen.

Calabria – I/V – Greit innhopp på tampen

Gattuso – 6,5 – Milan holder nullen nok en gang, også sitter den avgjørende scoringen på slutten! Det er ikke en veldig god kamp, men det er forholdsvis solid levert og ser man på sjansestatistikken var det fortjent at Milan tok det. Milan står kampene godt ut og fortsetter den fine formen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page