top of page

Spillervurderinger: Frosinone – Milan (2-4)Milan vant i går 4-2 borte mot Frosinone, og snudde til seier etter å ha ligget under for første gang denne sesongen. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Litt vel offensiv til tider, og setter lagkameratene i trøbbel ved å gå tidlig ut. Svært reaksjonssterk. Lite å gjøre med målene, selv om avslutningen på 1-0 ikke er spesielt god.

Abate – 6,5 – Langt ute av posisjon på 1-0,men det skyldes at han er mye med fremover. Velger litt enkle løsninger til tider, men får tydelig mer selvtillit etter scoringen. For øvrig en strålende avslutning fra høyrebacken når han utlignet med sitt første mål på eviglange tider.

Alex – 6,5 – Stødig defensivt, sett bort fra at han muligens gir bort litt mye rom på 1-0. Lager frisparket som fører til 2-0 også, men det er strengt idømt. Bra i luftrommet, både defensivt og offensivt. Stanger inn 3-1 på vakkert vis.

Romagnoli – 5,0 – Gjør sin svakeste kamp i Milan-trøya siden serieåpningen. Håpløst stopperspill på 1-0 når han slipper Ciofani, og aldri klarer å hente seg inn. Heldig som ikke blir utvist når han river ned Dionisi etter et forferdelig forsøk på å drible som bakerste mann. Gode avleveringer.

De Sciglio – 5,5 – Etter oppturen sist var dette en noe skuffende prestasjon. Ikke satt på så mange prøver defensivt, men glipper markeringen fullstendig på Frosinones andre mål. Bra med offensivt.

Honda – 7,0 – Sesongens beste prestasjon fra japaneren. Mye involvert og kommer seg fri på høyresiden ved en rekke anledninger. Strålende assist på utligningen, og nært scoring selv når han spilles gjennom etter en vegg med Abate.

Montolivo – 5,5 – Styrer tempoet i kampen, men velger litt for ofte å roe ned når det er gode angrepsmuligheter. Slår for vanskelige pasninger og gjør en del feil. Håpløs pressjobb på det første baklengsmålet, og dekker for lite rom defensivt. Godt driv fremover.

Bertolacci – 6,0 – Bidrar godt begge veier, men gjør en del unødvendige feil med ball. God involvering på det siste målet, og viser ellers gode ferdigheter med ball og at han er bra på å spille fri andre.

Bonaventura – 7,0 – Ender kampen med både scoring og assist, og kunne fort fått flere målpoeng. Skaper mye og spiller med en voldsom selvtillit for øyeblikket. Strålende avslunting på målet. Burde scoret et etter bare syv minutter, men holder igjen avslutningen for lenge.

Niang – 6,5 – Sterk i oppspillsfasen, men går i bakken litt for lett ved en del anledninger. Kommer seg til en rekke sjanser og er mye involvert. Fantastisk corner når Alex stanger inn 3-1.

Bacca – 7,0 – Begynner å finne tilbake til den formen han var i tidlig på høsten, og scorer på bestilling. Involvert i flere gode angrep og kunne fort endt kampen med flere mål.

Innbyttere:

Luiz Adriano – I/V – Får ikke så mye tid til å prege kampen. Slår noen gode gjennombruddspasninger når Milan kontrer mot slutten.

Poli – I/V – Får noen minutter på tampen. Strålende assist på 4-2-målet.

Mihajlovic – 6,5 – Igjen leverer Milan en forholdsvis svak førsteomgang, selv om de er det beste laget. Andreomgangen er derimot av en helt annen kvalitet, og med god angrepsfotball snur Milan en kamp for første gang denne sesongen. Midtbanedynamikken ser langt bedre ut med Bertolacci tilbake for fullt, hvor man får inn en spiller med gode ferdigheter begge veier. Tidvis for store rom sentralt, og Montolivo dekker ikke store nok rom defensivt til å spille som den tilbaketrukne i en midtbaneduo.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page