top of page

Spillervurderinger: Fiorentina-Milan (1-1)


Milan kom tilbake og tok ett poeng på Artemio Franchi. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 7,5 – Står frem og redder et vaklende forsvar gang på gang, spesielt viktig i den hektiske avslutningen på førsteomgangen. I sin 100. kamp for Milan er han forskjellen på null og ett poeng. Lagets klart beste og viktigste spiller.

Calabria – 5,0 – Varierende dag på jobben for den unge backen. Det veksler mellom å levere solid backspill og være på etterskudd. Bidrar med et par gode fremspill i angrep, uten at det gir noe sluttprodukt.

Bonucci – 4,0 – Fryktelig svak dag på jobben for kapteinen. Er heldig som ikke gjør at stopperkollegaen får det røde kortet før pause. Har ikke kontroll på Simeone, noe som blir avgjørende når han ikke følger spissen på 1-0.

Romagnoli – 5,0 – Klart bedre enn sin kollega, selv om det ikke gnistrer av unggutten. Kunne fort fått det røde kortet før pause når han legger Simeone i bakken på 20 meter, men det hadde ikke skjedd om stoppermakkeren hadde vært påskrudd. Grei opptreden av Romagnoli.

Rodriguez – 4,5 – Mister ballen urovekkende mange ganger og gir Fiorentina mange kontringsmuligheter. Hans manglende offensive bidrag er svært skuffende.

Kessie – 4,5 – Leverte ikke på samme vis som vi så i derbyet og ivorianeren så litt sliten ut. Klarer sjeldent å involvere seg offensivt, men han gjør heller ingen store feil.

Montolivo – 4,0 – Den abdiserte kapteinen er litt tilbake til gamle synder. Faller fryktelig dypt og det gjør at veien frem til Sportiello blir lang. Gjør en god jobb defensivt og legger ned sine metre, men med ball er det uinspirert, saktegående og med liten fremdrift.

Bonaventura – 4,5 – Ser i likhet med Kessié litt sliten ut og kjente nok to timer med fotball i midtuken. Tar ikke nok av de løpene som skaper rom for seg selv og andre, drar for sjeldent av en mann og klarer ikke å åpne opp det lilla forsvaret.

Suso – 6,0 – Nok en spiller som ser litt sliten ut, samtidig er han lagets største trussel og bortimot den eneste som tørr å prøve på egenhånd. Har et par skumle avslutninger fra distanse og fyrer skuddet som til slutt ender i scoring.

Cutrone – 5,0 – Unggutten står på og jobber, men det blir liksom ikke noe utav det. Kanskje var han litt påvirket av opplevelsen i midtuken?

Borini – 3,5 – Viser hvorfor mange klødde seg i hodet da han ble hentet fra Championship i sommer. Bidrar med null og niks offensivt og blir tatt av tidlig i den andre omgangen.

Innbyttere:

Calhanoglu – 7,0 – Kommer inn og setter fart på Milan. Han traff på pasningene, beveget seg lurt, skapte rom og var på rett sted til rett tid da han satte inn utligningen.

A. Silva – 5,0 – Tydelig hissig på å vise seg frem og tok flere gode løp, men har fortsatt til gode å score i Serie A.

Locatelli – I/V – Kom inn for Kessié på overtid.

Gattuso – 5,0 – Ett poeng borte mot Fiorentina er helt greit, men ikke mer enn det. At kampplanen innebærer at motstanderen får lov til å styre mer er helt greit, men da kan det ikke forsvares på denne måten. Et litt bedre laget hadde straffet Milan mer, og Gattuso må kunne si seg fornøyd med å komme unna uten tap. Kanskje er tiden moden for å gi Bonucci og Rodriguez en liten pause, all den tid Musacchio og Antonelli kan gå inn å gjøre en jobb. At Borini nok en gang starter er uforståelig, men det er lov til å håpe at Gattuso våger å starte med Calhanoglu eller Silva i neste kamp. Det bør tas med i betraktningen at laget kom rett fra et totimers derby mot Inter og flere av nøkkelspillerne var tydelig preget av det.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page