top of page

Spillervurderinger: Fiorentina – Milan (1-1)Milan så lenge ut til å skulle ta tre poeng mot Fiorentina, men et tvilsomt idømt straffespark førte til at det endte i poengdeling. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.0 – Er på en liten bærtur som holder på å bli skjebnesvanger, men kommer fra det uten å bli straffet for den. Må av med en skade. Vi håper det ikke er for alvorlig.

Conti – 5.0 – Var i trøbbel ved flere anledninger i førsteomgang. Får bedre kontroll etter at Fiorentina blir redusert til ti mann, men preger ikke kampen nevneverdig da.

Gabbia – 6.0 – Forholdsvis solid opptreden fra unggutten, som er solid i duellspillet og relativt trygg med ball. Blir tatt av etter 74 minutter og er ikke på banen når Milan slipper inn.

Romagnoli – 6.0 – Stort sett god, men gjør en skjebnesvanger feil når han setter inn en unødvendig takling på Cutrone i situasjonen som gir straffesparket. Det ser definitivt ut til at han er på ball, men han bør likevel ikke takle der.

Hernandez – 6.0 – Noen fine øyeblikk, men ikke hans mest minneverdige opptreden i Milan-trøya.

Castillejo – 6.0 – Skaper mye trøbbel, men valgene var ikke gode nok i dette oppgjøret. Det blir litt for tilfeldig når han skal inn på den siste tredjedelen, men kvaliteten på innleggene er bra.

Kessie – 7.0 – Meget sterk jobb defensivt og igjen viser han svært lovende takter i sin nye rolle som en av to sentrale. God begge veier og stor i duellspillet.

Bennacer – 6.5 – Får et tidlig kort og blir litt begrenset av det, men gjør likevel en solid jobb og er veldig bra i pasningsspillet.

Rebic – 7.0 – Ny kamp, ny scoring! Er på riktig sted når sjansen byr seg. Gjør en del bra ellers også, uten at det er noen voldsomt stor opptreden.

Calhanoglu – 5.0 – Svært lite synlig og alt i alt en svak kamp fra tyrkeren, som slet med å delta i det oppbyggende spillet og ikke kom til noe selv.

Ibrahimovic – 6.5 – Får annullert en fantastisk scoring og er ellers god som oppspillspunkt. Kommer til noen brukbare sjanser, men får ikke uttelling.

Innbyttere: Begovic – 7.0 – Kommer inn og gjør en god debut. Slipper inn straffen, men er nære ved å stoppe den og gjør en viktig redning helt på slutten.

Musacchio – I/V – Kommer inn de siste 15 og ser litt shaky ut. Vært ute av laget i en lengre periode og virket litt preget av det.

Saelemaekers – I/V – Utretter lite på de ti minuttene han får.

Pioli – 6.0 – Dette burde Milan vunnet og ut fra spill og sjanser burde de også det, men VAR ville det annerledes. Det er likevel merkelig at Milan ikke klarer å levere en hel god kamp og Pioli evner ikke å ta grep når laget er i trøbbel.

3 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page