top of page

Spillervurderinger: Fiorentina – Milan (0-1)Milan tok tre viktige poeng og henger fortsatt med i kampen om Champions League. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,5 – Gjør noen helt enorme redninger og er Milans beste i denne kampen! Er helt avgjørende for at det blir tre poeng i dette oppgjøret og viser nok en gang sin verdi for laget.

Abate – 6,5 – Veldig solid når han er tilbake på banen etter å ha måttet tåle å sitte mye på benken den siste tiden. Slår noen gode innlegg, og har bra kontroll på det som kommer på hans side defensivt.

Musacchio – 6,5 – Burde fått en assist når han slår et strålende innlegg til Suso, men spanjolen fikk ikke satt ballen i mål. Er ellers bra med ball og tar stort ansvar for å avansere og skape overtall. Sliter noe i duellspillet til tider, men kommer godt fra det i denne kampen.

Romagnoli – 6,5 – Veldig solid, uten at han gjør noe voldsomt ut av seg. Går foran som lederen han er, rydder unna en hel del og vinner bra med dueller.

Rodriguez – 5,5 – Blir tatt på tempo ved noen anledninger og er den som sliter mest av de defensive spillerne, men klarer stort sett å redde seg inn. Skuffende offensivt.

Kessie – 5,5 – Slurver mye, og tar en del merkelige valg. Er mye involvert og dekker store rom, men det blir i overkant mange feil i denne kampen.

Bakayoko – 6,5 – Trygg i pasningsspillet, vinner dueller og setter fart fremover. Viser igjen sin verdi for laget, etter at han ble benket sist.

Calhanoglu – 7,0 – Scorer det avgjørende målet og er den farligste spilleren offensivt for Milan i denne kampen! Har flere gode avslutninger og skaper muligheter. Slår veldig svake dødballer.

Suso – 6,5 – Burde sendt Milan i føringen tidlig i oppgjøret, men satte skuddet rett på Lafont. Slår et strålende innlegg på scoringen og har flere gode involveringer ute på høyrekanten.

Piatek – 6,0 – Kommer til noen muligheter, de fleste på hodet. Ellers blir han noe lite synlig, men får også svært lite å jobbe med.

Borini – 6,5 – Jobber utrettelig og skaper også problemer for Fio når han får ballen offensivt. Det sitter ikke helt i de avgjørende øyeblikkene, men uansett et godt bidrag fra Borini.

Innbyttere: Cutrone – I/V – Kommer inn med friske bein og jobber hardt. Komme til en stor mulighet, men får ikke avslutningen mellom stengene.

Castillejo – I/V – Kommer inn de ti siste uten å utrette det helt store.

Laxalt – I/V – Settes inn i sluttminuttene.

Gattuso – 6,5 – Sterk borteseier, hvor Milan er veldig gode i førsteomgang. Da skaper man bra med muligheter og spiller med energi og angrepsvilje. Etter hvilen er det dog et passivt Milan-lag som reddes av en svært god Donnarumma. Drømmen om Champions League lever fortsatt, så vidt det er.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page