top of page

Spillervurderinger: Fiorentina – Milan (0-0)Milan spilte i går 0-0 borte mot Fiorentina. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Igjen blir 17-åringen kampavgjørende! Går riktig på Ilicics straffe og tar den om den ikke går i stolpen. En mesterlig redning på et skudd fra Valero, og ellers et par gode redninger. Har litt å gå på med beina og spiller et par unødvendige baller ut over sidelinjen.

Calabria – 5,0 – Klarer ikke følge opp den solide prestasjonen fra sist, og kunne fort kostet poeng i denne. Lager et fryktelig unødvendig straffespark når han gjør en svak klarering i egen boks og forsøker å rette opp egen feil selv om det egentlig er unødvendig. Gjør forøvrig en ok kamp, men slår bort en del baller og bidrar lite fremover.

Paletta – 6,0 – Ny solid opptreden. Trygge valg, bra posisjonering og en god duellspiller. Bra kontroll på det meste som kommer.

Romagnoli – 6,5 – I likhet med Paletta har han god kontroll på det meste, og i tillegg tar han ansvar for det som gjøres med ball. Strålende prestasjoner med ball i denne kampen. Full kontroll på Kalinic gjennom hele oppgjøret.

De Sciglio – 6,0 – Svak involvering når han ikke klarer å bryte i forkant av det som ender med et straffespark og spiller i det hele tatt en noe svak førsteomgang. Viser seg fra en positiv side etter pause når han har full kontroll på Bernardeschi. Bra med offensivt og slår et par farlige innlegg.

Kucka – 6,0 – Rivjern som bryter opp Fiorentinas spill i stor stil. Savner dog at han viser seg mer fremover på banen, men alt i alt en god kamp hvor han viser seg som en viktig brikke.

Montolivo – 6,5 – Hva har skjedd? Montolivo er i ferd med å spille seg tilbake til gamle høyder. Dekker større rom, spiller med større intensitet og viser en vilje vi ikke har sett på en god stund. Gjør også en del bra med ball og har bedre tempo i det han foretar seg offensivt enn hva tilfellet var i sesongsinnledningen.

Bonaventura – 6,5 – Ekstrem gjennombruddskraft på midtbanen med tyngdeoverføringer de færreste kan matche. Involvert i det meste Milan skaper offensivt og kunne fort endt med målpoeng i dette oppgjøret. Legger også ned en bra jobb defensivt.

Suso – 5,5 – Helt fraværende i førsteomgang og blir veldig anonym i store deler av oppgjøret. Får lite støtte fra Calabria og må dermed velge de enkle løsningene i overkant ofte. Kommer seg til et par bra sjanser i andreomgang og er ikke langt unna å avgjøre kampen.

Bacca – 6,0 – Kommer seg til sjanser og er bevegelig på topp. Nært scoring ved flere anledninger, men for en gangs skyld sitter ikke avslutningene. Finner rom bak Fiorentina-forsvaret, men avleveringene er ikke all verden i dette oppgjøret.

Niang – 5,5 – Mer involvert enn Suso, men sluttproduktet er ikke noe bedre. Går seg fast i overkant ofte og sliter litt med å finne løsninger i dette oppgjøret. Får seg en smell og blir byttet ut etter om lag en time.

Innbyttere:

Locatelli – 6,0 – Fortsetter å få spilletid og viser seg tilliten verdig. Bra jobb sentralt på banen og gode løsninger med ball. Fantastisk stikker til Luiz Adriano som kommer alene med keeper helt på tampen.

Antonelli – I/V – Settes inn for å trygge inn ett poeng og gjør en solid jobb.

Luiz Adriano – I/V – Inn i sluttminuttene og er nært å kunne avgjøre det hele når han løper seg fri helt på slutten. Kommer alene gjennom med keeper, men blir lagt i bakken akkurat i det han skal entre straffefeltet. Får utrolig nok ingenting og dermed blir det ikke noe sluttprodukt av innhoppet.

Montella – 6,5 – Har fått på plass en defensiv stabilitet vi ikke har sett på lenge. Offensivt savnes litt av trykket fra de første kampene i sesongen, men vi må gi laget tid til å finne balansegangen mellom det å holde tett bakover og å få det til å flyte offensivt. Med litt flaks kunne man dratt fra Artemio Franchi med tre poeng, men poeng der er høyst akseptabelt. Fortsetter å satse på ungdommen, det verdsetter vi!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page