top of page

Spillervurderinger: Empoli – Milan (2-2)Etter sist helgs kjempeklaff mot Fiorentina kom Milan kjapt ned på jorda igjen borte mot Empoli. Det ble likevel 1 poeng med hjem til Milano. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,0 – Kan ikke klandres for Empolis første mål, men ved Maccarones 2-2-skåring klarerer Donnarumma ballen rett til den gamle ringreven. Ellers god kontroll, sett bort fra et par feilvurderinger mot slutten av 1. omgang.

Abate – 6,5 – Ofte med fremover i banen når Milan angriper med bredde. Har ingen problemer med å dekke store rom også defensivt. Empoli kom sjelden forbi italieneren.

Alex – 6,0 – Har god kontroll på Maccarone i første omgang før han blir byttet ut til pause etter å ha pådratt seg en skade.

Romagnoli – 6,5 – Han uttrykker en trygghet og stabilitet som har vært sårt savnet i Milans midtforsvar de siste årene. Kan ikke klandres for noen av målene.

Antonelli – 6,0 – Har en fantastisk assist til Bacca på 1-0, men sliter mer defensivt enn sin backkollega. Like energisk som vanlig, men blir litt for ofte dratt ut av posisjon.

Honda – 5,0 – Honda løper mer enn før og bidrar godt defensivt. God ballkontroll og overblikk, men mangelen på fart gjør at han ikke kan bekle en kantrolle på en effektiv måte. En helt grei kamp av japaneren.

Montolivo – 5,0 – Sliter voldsomt mot sin tidligere rekkekamerat Saponara. Klarer likevel å styre tempoet i kampen fra en litt tilbaketrukken midtbaneposisjon.

Bertolacci – 6,0 – Passer godt som partner til Montolivo. Med sin løpskapasitet og energiske innstilling dekker han store rom og er med både defensivt og offensivt. Han er blitt en meget stabil bidragsyter nå Bertolacci.

Bonaventura – 7,0 – Nok en gang er det Bonaventura som virker å være den beste Milan-spilleren. Han har den sårt tiltrengte X-faktoren som tilater han å skjære inn i banen og kombinere med spissene. Får et noe heldig mål, men gjør en god jobb når han først får sjansen.

Niang – 4,5 – Klarer ikke å sette sitt preg på kampen. Går seg fort fast og mister ballen. Får en meget heldig assist når han får en klarering i hodet før Bonaventura setter inn 2-1. Byttes ut i det 67. minutt.

Bacca – 6,0 – Gjør det en spiss skal; skåre mål. Lurer offsidefella til Empoli og stormer i bakrom når Antonelli sender ballen bak forsvaret. Er iskald mot keeperen og setter inn 1-0.

Innbyttere:

Zapata – 6,5 – Kommer inn til pause. Han spiller med en ro og erfaring som gjør at han i tospann med Romagnoli holder god stand mot Saponara og co. Kan ikke klandres for 2-2-målet.

Balotelli – 4,5 – Kommer inn for Niang. Er helt usynlig før han får et unødvendig gult kort. Henter ballen dypt i banen, men klarer ikke å gjøre noe konstruktivt med kula.

Prince-Boateng – I/V – Kommer inn for Honda i det 86. minutt. Skulle han kommet inn tidligere etter det han viste mot Fiorentina?

Mihajlovic – 5,0 – Ett poeng på bortebane mot 8. plassen i Serie A er i og for seg ok minus, men måten det poenget kom på var ikke godt nok. Skaper veldig lite fremover og sliter veldig med å bryte ned et kompakt Empoli-lag. Skal ha for at de slipper til lite, men det hjelper lite når de skårer på det de har. Skulle kanskje byttet innpå Boateng tidligere.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page