top of page

Spillervurderinger: Empoli – Milan (1-4)Milan vant i går 4-1 borte mot Empoli. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,5 – For første gang denne sesongen gjør Donnarumma en virkelig svak kamp. Begynner med en håpløs feilpasning etter bare noen minutter før han roter det til noe voldsomt på utligningsmålet. Et par gode redninger, selv om de fleste av skuddene går ganske rett på ham.

Abate – 6,5 – Posisjoneringen defensivt er tidvis litt svak, hvilket gir Empoli og Maccarone et par ok muligheter. Abate retter likevel opp det meste med enorm hurtighet, og offensivt leverer han sin beste kamp for sesongen. En strålende assist og flere gode pasninger som skaper muligheter. Alt i alt en meget god kamp fra Abate.

Gomez – 6,5 – Får sjansen foran Paletta og viser seg tilliten verdig. Fortsetter å vise seg frem med sin oppofrende stil og er solid i duellene. Tryggere med ball enn sist og er i ferd med å bli varm i trøya.

Romagnoli – 6,0 – Gjør ingen stor førsteomgang defensivt, hvor han pådrar seg et gult når han er på etterskudd og ellers roter litt defensivt. I andreomgangen er han dog svært solid og med ball er han bra kampen igjennom, selv om det tidvis er i overkant nonchalant.

De Sciglio – 5,5 – Svak pressjobb i forkant av innegget som ender i 1-1, og De Sciglio har en jobb å gjøre i det aspektet ved spillet sitt. Tynt med bidrag offensivt, men ok defensivt sett bort fra ved målet.

Pasalic – 5,0 – Evner ikke å overbevise når han får sjansen. Går for vanskelige og fikse løsninger litt for ofte og mister dermed mye ball, hvilket ga store kontringsmuligheter for Empoli i førsteomgang. Kommer til noen sjanser offensivt og spiller seg litt opp mot slutten når laget leverer bedre som helhet.

Locatelli – 5,0 – Gjør en veldig svak førsteomgang, når han blir i overkant hissig på å bli med fremover og dermed balanserer midtbanen fryktelig dårlig. Bedre andreomgang og slår en meget bra ball opp til Lapadula i forkant av 2-1.

Fernandez – I/V – Fryktelig uheldig og må av med skade etter bare 10 minutter når han får muligheten til å vise seg frem.

Suso – 8,0 – Hvilken form spanjolen er i! Alt han tar i blir til gull for tiden og i dette oppgjøret leverer han både scoring og to målgivende! Fantastisk på små flater, og skal også ha for å jobbe godt defensivt. Skaper så mye at det må bli målpoeng av det, og nå har han syv på de siste tre!

Lapadula – 8,0 – Ah, så deilig det er å se Lapagol levere! Står virkelig frem når han får sjansen i Baccas fravær og leverer to mål, hvor den første er en strålende avslutning og den andre viser at han har ferdigheter som målscorer. Jobber utrettelig og er også involvert i forkant av Susos scoring når han setter opp Abate på strålende vis. Fantastisk levert!

Bonaventura – 7,5 – Virker nærmest å være ustoppelig med ball og gjør livet surt for Empolis høyreside kampen igjennom. Skaper en rekke store muligheter, spiller frem medspillere med utsøkte pasninger og dribler i reneste Messi-stil. Sårt savnet på midtbanen, men leverer strålende også på kanten. Skaper selvmålet med et raid ut av en annen verden.

Innbyttere:

Kucka – 6,0 – Kommer tidlig inn for skadde Mati. Nydelig involvering på 1-0 og ellers involvert i en del gode angrep, men det mangler også en hel del på ballbehandlingen. Senker tempoet på angrepsspillet og står også for noen skumle balltap.

Niang – I/V – Får et lite kvarter til å være med på moroa, men viser seg ikke frem i noen stor grad.

Poli – I/V – Trygge valg og gjør ting greit når han kommer inn på tampen.

Montella – 7,0 – Roterer mye på troppen, hvilket kan slå veldig negativt ut, men her betaler det seg. Lapadula viser seg virkelig tilliten verdig, Gomez leverer en ny solid kamp og ellers får man hvilt en del spillere. Førsteomgangen er ikke all verden og balansen er svak, men i andreomgang varter Milan opp med godt angrepsspill og vinner til slutt noe flatterende 4-1 borte mot Empoli. Det er solid.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page