top of page

Spillervurderinger: Empoli – Milan (1-1)Milan avga nok en gang poeng etter å ha tatt ledelsen, og det endte 1-1 mot Empoli. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Kan ikke gjøre noe med straffen, og står strålende om man ser bort fra den. Gjør to helt vanvittige redninger og sørger for at Milan ikke slipper inn tidligere. Noen litt svake utspill, men stort sett bra med beina også. Var flinkere til å stå lenge på straffer tidligere, og bør tilbake dit.

Calabria – 6,0 – Gir Suso bra støtte og er fint med fremover. Slår også innlegg med kraft inn i boksen, uten at det gir tellende resultat i denne kampen. Grei kontroll defensivt.

Musacchio – 5,5 – Finner ikke helt ut av det i tospann med Romagnoli. Spiller seg i trøbbel ved noen anledninger, og selv om han stort sett løser det godt får man ikke helt følelsen av at Musacchio er helt trygg i det han foretar seg.

Romagnoli – 3,5 – Koster Milan poeng her, når han slår bort ballen i eget felt og deretter lager straffe i forsøket på å rette opp i eget rot. Havner i trøbbel ved en del anledninger tidligere også, og er i overkant nonchalant.

Laxalt – 5,0 – Trøbler med posisjoneringen og La Gumina får mye rom å boltre seg i til tider. Har fart til å redde seg inn i en del situasjoner, men er ikke solid nok defensivt og gjør også mange feil med ball. God involvering i forkant av scoringen.

Kessie – 5,5 – Kan ikke fortsette å brenne så store sjanser som han gjør, men de dype løpene gir Empoli en del problemer. Får dog lite ball og er ikke like mye involvert som vi er vant til å se ham.

Biglia – 7,0 – Banker inn en strålende scoring, om enn via en motspiller. Argentineren gjør også en solid jobb ellers, med god kontroll på den sentrale midtbanen og han bidrar godt begge veier.

Bonaventura – 6,0 – Uhyre nær scoring nok en gang, men det blir bare nesten. Er involvert i mye av det Milan skaper, men går seg fast en del og sliter med samspillet med Hakan og Borini.

Suso – 6,5 – Igjen stoppes han kun av en fantastisk keeper. Kunne scoret to eller tre mål, men avslutningene må enda litt lengre bort i hjørnet for å gi uttelling. Kjører tidvis rundt med Empoli-forsvaret, men får ikke betalt for å levere en god kamp. Bruker tidvis for lang tid med ball og våkner først ordentlig til liv på slutten av kampen.

Borini – 4,5 – Dette ble akkurat så tamt som man kunne tenke seg. Mangler touch til å være en kombinasjonsspiller, selv om han er flink til å være et tilgjengelig alternativ. Jobber hardt, men ser aldri farlig ut.

Calhanoglu – 5,0 – Er den spilleren i Serie A som slår flest nøkkelpasninger, men det ser ikke sånn ut i kampene for øyeblikket. Virker kald, og der Hakan fant de nødvendige rommene på slutten av forrige sesong er han ikke i form for øyeblikket.

Innbyttere:

Cutrone – I/V – Får ikke all verden å jobbe med, men er aktiv å topp og kommer nærmere enn Borini. Virker litt preget av skaden.

Castillejo – I/V – Nytt godt innhopp, hvor han skaper ting og kommer til flere farlige innlegg. Har fart og teknikk til å skape ting på egenhånd og kan godt få muligheten fra start snart.

Bakayoko – I/V – Godt innhopp. Vinner mange baller på midten, har fint driv med ball og kommer seg til en brukbar mulighet.

Gattuso – 4,5 – Nå begynner det å bli nok. Milan har nå avgitt syv poeng etter å ha tatt ledelsen, i løpet av sesongens fem første kamper. Det holder ikke. Der Gattuso fikk orden på det defensive i starten av sin tid som Milan-trener har man nå knapt holdt nullen siden april, og det er mye å jobbe med. På den positive siden skaper Milan mye nok en gang, men man kan ikke fortsette å slippe til så mye mot svak motstand. Denne gang kommer målet som en følge av en stygg personlig feil, men det kommer en del sjanser i mot ellers også.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page